Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazán akar közös képet az oldalára? Miért lehet ez?
Egy női ismerősöm mesélte a következőt és elgondolkodtatott. A pár női tagja szeretne közös képeket, de a férfi nem igazán. Magáról meg olyan dolgokról, amik érdeklik viszont a férfi is rendszeresen posztol.
Ez miért van? Csak az lehet az oka, hogy még akar tetszeni a nőknek és zavaró ebben egy barátnő?
Egyébként a férfi is helyes, meg jól is áll anyagilag, a nő viszont még női szemmel is gyönyörű. Azt gondolnám, hogy büszke rá, hogy ilyen barátnője van.
Talán csak tiszteletben kellene tartani, hogy normális emberről van szó, aki nem kirakatban akarja élni a magánéletét? Pf...Nekem férjem van, több, mint 10 éve együtt vagyunk, és egyetlen közös képünk sincs kint, mondjuk én magamról se posztolgatok. Most kezdjek el azon gondolkodni, hogy talán szégyellem? Ő meg nincs is fent sehol, ő még defektesebb, mert sehol nem akarja a világ képébe nyomni saját magát?
Anyám , borogass...
Vótmà.
Szórul-szóra ismerem a kérdésed, Bàstya.
Mind a kettőnknek van facebook/instagramja. Instán egyikünknek sincs fenn 1 kép sem.
Facebookon nekem 1db közös kép, illetve magamról úgy 3-4, gyerekekről 1-1.
Férjemnek kb vagy 20kép magáról, mind 10évnél régebbi kb, illetve 1-1 a gyerekekről.
7éve vagyunk együtt, boldogságban békességben.
Nem tudom, de én nem akarnék ilyen pasit.
Nem is arról van szó, hogy mindenképp rakjon ki közös képet, de ha elméletben szóba kerülne, hogy mit szólna egy közös képhez, akkor ne olyan reakciót váltson ki belőle, mintha ördögöt látott volna. Nekem az rossz, ha ilyen szégyellnivaló valakinek kell éreznem magam, míg látom, hogy amúgy ismerőseim nagy része meg büszke a párjára.
(nyilván ha nem használja a közösségi oldalt, az megint más)
Nekem az a magyarázat sem tetszik, ha szégyell, az se, ha nyitva akarja tartani a ajtót más jelentkezők előtt is, az se, ha nem akarja, hogy mások nézegessék (de akarja, ha van fent ezer képe), az se, hogyha szakítás lesz, le kell szedni a képet (ez 1 perc se, meg ne így álljon már hozzá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!