Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felejtsem el,de hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtsem el,de hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy nálam jóval idősebb pasi,egyszerűen megőrülök érte minden téren.

Soha az életbe nem vágyakoztam így senki után.Azt egy csomószor elmondta,hogy lefeküdne velem,de azt is megemlítette a könnyűvérű nők nem jönnek be neki.

Sosem adtam könnyen magam,flörtölgettem vele,kicsit játszottam az elérhetetlent,és csak fordítva sült el.Tőlem eltávolodott,nem beszélünk,de más nőket fűzöget,pont a lazább,könnyűvérű kategóriát.Rettegek nehogy összejöjjön valakivel.Voltam már szerelmes,de ennyire sosem.Minden percben vágyom az ölelésére. Mit tegyek? Lehet még nála esélyem? 24/N, 43/F

tegnap 23:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%

Örül neki, hogy fordítva sült el a dolog, különben most azért lennél szomorú, hogy csak szexre kellettél neki.

Kezdj el ismerkedni, hidd el gyorsan el fogod felejteni.

tegnap 23:39
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Eh, nem értem a nőket. Amikor hajt rájuk egy pasi akkor az a baj, amikor a pasi elunja és azt érzi úgysem tudja a nőt meghódítani s továbbáll, akkor meg az. Döntsd már el mit akarsz a pasitól :) Szerelmes lehet akkor sem lesz ha búboltok, de ha nem kufircolsz vele akkor meg kizárt.
ma 00:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Kutyaharapást szőrével! ;)

39/F

ma 00:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Naiv kislány vagy még.A pasi meg ellentmondásos.Könnyűvérű nőkkel szórakozik, mondani meg azt mondja, hogy azok nem jönnek be neki.Korához képest komolytalan, vagy inkább szélhámos.Az ilyen típus marhára kiábrándító.Próbálj meg inkább nem apád korúval kezdeni.Ennek az embernek 60 évesen sem fog benőni a feje lágya.Nem hinném, hogy szeretnél csak egy strigula lenni az ágya felett.Messzire kerüld el a jövőben.
ma 03:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta, amit hallani akartál.
ma 04:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kinevet, butuska kislánynak tart akit egy mondattal össze lehet zavarni. Ha csak ezt végiggondolod máris rájössz, hogy nincs miért foglalkoznod vele. Nem ő a királyfi fehér lovon. Ja, királyfik csak a mesében vannak. Nézegess a fiatal fiúk között, ott találhatsz olyat is akinek jelentesz valamit. Míg ezzel foglalkozol, a bácsi kikopik a gondolataidból.
ma 05:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Van amikor pont az ellentétjét mondják a valóságnak az emberek. Én is hallottam ezt férfi szájából, hogy őt csak a szolid, visszafogott nők fogják meg. Az igazság meg az, hogy facebookon kifejezetten kurv.ás ismerősökkel volt tele, meg azokat lájkolta. Szóval egy jó tanács, ne azt nézd sose amit mond, hanem amit csinál vki.
ma 05:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki állít magáról valamit, úgy hogy nem egy kérdésre válaszolt, hanem csak úgy magától mondja minden elózmény nélkül, azonnal fordítsd meg gondolatban. Ilyenek, hogy

"bízhatsz bennem" "soha nem csalnálak meg" "nem én nem kihasználok ki senkit" stb. stb. Az igérgetősek is ide tartoznak. Soha nem fogtok el elmenni azokra a helyekre amiket beígért neked. Csak azért hiteget, hogy mellette maradj. A másik meg azért bizonygat, hogy megnyugtasson.

ma 06:42
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem ragacs kis behódolós pitizésekre vágyik. Max akkir d.gna meg ha épp te kerülsz sorra.

A r.bancoknak meg általaban van tartása mivel azok mennek más f.szra is és igy "verseny" van a pasik közt.

ma 07:26
 10/14 A kérdező kommentje:
Valahol sejtettem,hogy ilyen.De a szexet sem úgy erőltette,csak elmondta ábrándozik rólam stb.Valahol éreztem,hogy ez csak szórakozás.Udvarolgatott mellette folyamatosan,elérte hogy érzelmeim legyenek felé.Ezt sosem mutattam,nem vallottam be neki,csak válaszoltam az üzeneteire.Aztán amikor jó mókának tartotta,egyszerűen elment a többihez.Akkor,amikor fülig szerelmes lettem.Férfi így még nem bántott sohasem.Nem alszom,fáj mindenem,sírógörcsök kínoznak.Nagyon ritkán találkozom olyannal,akibe beleszeretek.Próbáltam ismerkedni,de nem ment.Mindenkiben őt keresem,megőrülök,hogy nem beszélhetek vele..
ma 07:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!