Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el,de hogyan?
Van egy nálam jóval idősebb pasi,egyszerűen megőrülök érte minden téren.
Soha az életbe nem vágyakoztam így senki után.Azt egy csomószor elmondta,hogy lefeküdne velem,de azt is megemlítette a könnyűvérű nők nem jönnek be neki.
Sosem adtam könnyen magam,flörtölgettem vele,kicsit játszottam az elérhetetlent,és csak fordítva sült el.Tőlem eltávolodott,nem beszélünk,de más nőket fűzöget,pont a lazább,könnyűvérű kategóriát.Rettegek nehogy összejöjjön valakivel.Voltam már szerelmes,de ennyire sosem.Minden percben vágyom az ölelésére. Mit tegyek? Lehet még nála esélyem? 24/N, 43/F
Nem őt szereted, hanem azt a képet ami kualakult róla a fejedben.
Nezd reálisan; egy 43 éves ferfinek nár csaladjának kellene legyen, vagy elváltnak. Ehelyett ő csajozik ezerrel. Azt mondja nem szereti a könnyűvérűeket, közben meg azokat hajtja. Teljesen komolytalan, es ennyi idősen már nem is fog megváltozni.
Megértelek, Drágám, nagyon sajnálom, hogy ilyen àron cseperedsz lànyból nővé!...
Viszont a tanulópénzt meg kell fizetni.Tudod,mindig a tettek dominàlnak és nem a szavak.Elhiheted nekem,akinek kellesz,az udvarolni fog, programokra hív,ismerkedik,nem hülye dumàkat lök irodáról-irodàra!😀
Szia !
Nem jó a következtetés amit levontál a történetből.
Hidd el nekem fogsz talalni magad mellé valalakit az biztos.Te is tetszeni fogsz jonéhány férfinek .De ne legyen ekkora különbség az életkorotokban, mert az azt jelenti higy mast vartok az élettől.
Hudd el menni fig ha kiheverted a csalódast.
Legy nyitott,ertekes ember vagy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!