Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki szűzen szándékozik házasodni? (Miért és hány éves vagy?)
Figyelt kérdés
Én igen és érdekelne mások hozzállása is... 28Fokt. 11. 10:06
52/54 anonim válasza:
Amúgy persze szép dolog ha valaki elsőre megtalálja a pàrjàt,de ehhez baromi nagy szerencse is kell. Ne nézzük màr le azokat akinek ez nem sikerült.
53/54 anonim válasza:
Én mindkét végletet szeretem, szerintem kifejezetten vonzó, ha egy lány nem akar kapcsolatot, és csak farokról farokra ugrál, meg az is, ha csak házasság után akar.
A gond a kettő közötti típussal van, a társfüggő csajjal, akik járnak évekig egy férfival, majd 4-5 férfival még így a következő 10-15 évben, aztán elköteleződnek, gyereket vállalnak, és el is válnak, mert túl egyszerűek, naivak és kapcsolatfüggők ahhoz, hogy érdekesek legyenek egy férfinak, és általában mindig a felszínen mozognak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!