Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki szűzen szándékozik házasodni? (Miért és hány éves vagy?)
„Te meg honnan veszed azt, hogy ela akarsz/fogsz majd koelezodni valaki mellett csak azert, mert hazassag utan szexeltek?”
Talán mert az előtt köteleződnék el, mint hogy összekössem valakivel az életem. Tudod sorrend.
„Az akarkivel szexeles meg a nehany emberrel valo szex, ami tobb eves kapcsolatokat takar, krvara nem ugyanaz.”
Viszont mind a kettő meggondolatlan döntésen alapszik.
„De egyebkent mi alapjan osztogatod itt a tanacsokat?”
Mert kérdezték, én meg válaszoltam. 😅
Es mi alapjan akarsz elkotelezodni ugy, hogy nem is ismered azt, akit elvennel?
Mi van, ha nem passzoltok? Ha te mindennap szexelnel, neki meg eleg a havi 1 ? Vagy egyaltalan nem akar? Vagy rajon, hogy masokkal is akar meg? Vagy te ? Akkor mi lesz? Leelsz egy eletet egy boldogtalan hazassagban? Nem lepnel ki, mert fogadalmat tettel es er ez neked annyit, bogy megnyomoritsd miatta kettotok eletet ? Egeszen mas definicioink vannak a “meggondolatlan dontesekrol”.
"Ahogy a blackjack játékban is el lehet dönteni, hogy 19-re húzol-e lapot, úgy az életben is el tudod dönteni, hogy belemész-e egy bizonytalan döntésebe és ezzel 100%-ban ráhagyod-e magad a szerencsére."
Na de azt semmi sem garantálja hogy 19-t húzol elsőre. Lehet csak 3-at. Aki így áll hozzá az tényleg jobb ha nem "játszik" és szűzen örök magányban hal meg
#28 Továbbra is a szerencsejátékosok tévedésénél tartasz.
Arra gondoltál már, hogy azért így „szelektálok”, mert egy hasonló értékrendűvel szándékozom összejönni?
„Na de azt semmi sem garantálja hogy 19-t húzol elsőre.”
Ahogy a nyeréshez sincs szükségem 19-re. A jókívánságokat meg továbbra is köszönöm! 🙃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!