Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki szűzen szándékozik házasodni? (Miért és hány éves vagy?)
Figyelt kérdés
Én igen és érdekelne mások hozzállása is... 28Fokt. 11. 10:06
1/54 anonim válasza:
Én úgy szerettem volna de már sajnos "buktam" ezt a kihìvást. Egy pár forróvérű nő "megrontott" rendesen 😃
3/54 retektorta válasza:
Ismertem ilyen lányt, valláskárosult.
4/54 anonim válasza:
En nem ertek egyet ezzel, de mindenki ugy eli az eletet, ahogyan szeretne.
A szuzesseg meg a nem szuzesseg nagyon tul van misztifikalva.
Semmi ertelme nincs erzelmileg belemenni egy kapcsolatba, ha nem tudjatok, mik a szexualis igenyeitek es azt meg tudjatok e egymasnak adni anelkul, hogy magatokra eroltetnetek.
25n
5/54 anonim válasza:
#5 hm szóval ha van egy diplomás ember aki élt szexuális életet előtted az egy rongyal egyenlő a szemedben? Hmm vannak ott fejben gondok rendesen 😃😃
6/54 anonim válasza:
#8 Egy diploma se nem értékrend, se nem életmód. 😃😃
7/54 anonim válasza:
10
Csak akkor, ha válással végződik a házasság. ^^
8/54 anonim válasza:
Nem tudom, ezt hol olvastad, de a bibliaban nincs ilyen…
9/54 anonim válasza:
Pedig aki mással is hált az qrvalelkű.
10/54 anonim válasza:
#12 Miért hivatkozol a bibliára? Állítólag a vallásosság egyre népszerűtlenebb. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!