Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a tapasztalatotok, működhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tapasztalatotok, működhet egy kapcsolat ha a férfi fiatalabb a nőnél? A férfi 25, a nő 28 éves

Figyelt kérdés
ma 10:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a felektől függ.

Ismerek olyan negyvenes férfit akinek a felfogása megmaradt olyan 18 évesnek, ismerek olyan 23 éves férfit aki sokkal érettebb felfogású a koránál.

ma 10:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne működhetne? Egyik legjobb barátom is fiatalabb, mint a a felesége, ahogy pl. sógorom is fiatalabb nővéremnél. De tudok olyan kapcsolatról is ahol a nő kb. 12 évvel idősebb a párjánál. Elég régóta együtt vannak ők is.
ma 10:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy nagy korkulonbseg ebben a korban. Lehet a 25 eves is erett es a 28 eves is eretlen, nem ettol fugg, hanem teljesen egyeni.
ma 11:13
 4/11 anonim válasza:
100%

Miért ne működhetne?

Én 33 vagyok, feleségem 38. 5 és fél év korkülönbség van közöttünk. 3 hét múlva leszünk 5 éve együtt és 1,5 éve vagyunk házasok.

ma 11:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

2 év??? Hűha, de nagy idő! :-D

A párom 29, én 36 voltam, mikor összejöttünk :-)

ma 11:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem max akkor zavaró, ha pl 19-22 évesről van szó, akkor még sokat számít az a 3 év. Barátnőm is anno 2,5 félév volt a korkülönbség és hezitált összejöjjön-e a párjával, én támogattam és azóta is évek óta remekül elvannak. Sőt barátnőm hiába idősebb, de gyerekesebb lélek még.

De szuperül kiegészítik egymást

ma 11:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Köztünk is 3ev van az én javamra (nő). 22eves házasok vagyunk és tökéletesen működik.
ma 11:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálam kizárt, a legtöbb embernek nem probléma.
ma 11:49
 9/11 anonim ***** válasza:
3 év nem oszt, nem szoroz egyik irányba sem.
ma 12:12
 10/11 anonim ***** válasza:
10%

Én nem gondoltam hogy 3 év döntő lehet, ameddig nem randiztam párszor ilyen felállásban (bár az igazat megvallva több felállásban próbáltam ezeket az age gapes dolgokat, nagyobb korszakokkal is). A lényeg, hogyha valakivel éreztem a vonzódást, meg hogy jól érezzük magunkat nem akartam emiatt nem esélyt adni neki.

Hát egyikből sem lett soha semmi és mindig az volt a gebasz, hogy más életszakaszban tartottunk, hosszabb távon ezek nem működtek. A helyzet, hogy 3 év ebben az életkorban számomra sok (mondjuk ha 40 és 43-ról van szó, akkor gondolom nem ennyire), de az egyik még egyetemista a másik meg már karrier- és családépítő kor.

Én erre fenntarthatóan működő példát csak akkor láttam a környezetemben, ha az idősebb félnek volt valami durva mentális elakadása és emiatt a korosztályával nem tudott neki összejönni a dolog, csak a fiatalabbakkal. Vagy ha a fiatalabbnak volt valami durva szülőkeresési vágya/gyerekkori mintája és emiatt az idősebb partnerrel szemben el tudott ilyen csodálói szerepben helyezkedni, ebben érezte magát kényelmesen.

ma 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!