Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalatotok, működhet egy kapcsolat ha a férfi fiatalabb a nőnél? A férfi 25, a nő 28 éves
Ez a felektől függ.
Ismerek olyan negyvenes férfit akinek a felfogása megmaradt olyan 18 évesnek, ismerek olyan 23 éves férfit aki sokkal érettebb felfogású a koránál.
Miért ne működhetne?
Én 33 vagyok, feleségem 38. 5 és fél év korkülönbség van közöttünk. 3 hét múlva leszünk 5 éve együtt és 1,5 éve vagyunk házasok.
2 év??? Hűha, de nagy idő! :-D
A párom 29, én 36 voltam, mikor összejöttünk :-)
Ez szerintem max akkor zavaró, ha pl 19-22 évesről van szó, akkor még sokat számít az a 3 év. Barátnőm is anno 2,5 félév volt a korkülönbség és hezitált összejöjjön-e a párjával, én támogattam és azóta is évek óta remekül elvannak. Sőt barátnőm hiába idősebb, de gyerekesebb lélek még.
De szuperül kiegészítik egymást
Én nem gondoltam hogy 3 év döntő lehet, ameddig nem randiztam párszor ilyen felállásban (bár az igazat megvallva több felállásban próbáltam ezeket az age gapes dolgokat, nagyobb korszakokkal is). A lényeg, hogyha valakivel éreztem a vonzódást, meg hogy jól érezzük magunkat nem akartam emiatt nem esélyt adni neki.
Hát egyikből sem lett soha semmi és mindig az volt a gebasz, hogy más életszakaszban tartottunk, hosszabb távon ezek nem működtek. A helyzet, hogy 3 év ebben az életkorban számomra sok (mondjuk ha 40 és 43-ról van szó, akkor gondolom nem ennyire), de az egyik még egyetemista a másik meg már karrier- és családépítő kor.
Én erre fenntarthatóan működő példát csak akkor láttam a környezetemben, ha az idősebb félnek volt valami durva mentális elakadása és emiatt a korosztályával nem tudott neki összejönni a dolog, csak a fiatalabbakkal. Vagy ha a fiatalabbnak volt valami durva szülőkeresési vágya/gyerekkori mintája és emiatt az idősebb partnerrel szemben el tudott ilyen csodálói szerepben helyezkedni, ebben érezte magát kényelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!