Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50 feletti nők ti összejönnétek, randiznàtok egy tőletek 10-15 évvel fiatalabb 30-as pasival? Volt már hasonló korkülönbségü kapcsolatotok? Ha igen mik a tapasztalatotok?
Eddig majdnem minden pasim fiatalabb volt mint en 😁
Level 10 evet siman letagathatok a korombol...
Háromból három hiszi azt, hogy 10 évet letagadhatna.
Nagyjából 1000-ből, ha egy ilyen nő van, de lehet, hogy még alacsony számot is mondtam.
De tudvalevő, különleges hely ez a gyakori.
A gyakorlatban - legjobb esetben is - ez csak addig szokott működni, míg le nem vetkőzik az ilyen genetikai csoda. A jellemzőbb inkább az, hogy megjön a randira az asszonyság és élőben a napvilágnál nem azt látod, hogy letagadhatna 10 évet a korából, hanem azt, hogy meg is tette.
Amikor aztán levetkőzik, akkor jönnek az elszaporodott anyajegyek és májfoltok a lafaty felsőkar meg a lógó könyökbőr, hogy a többiről már szó se essék.
Ami 40-50 felett általában természetes, csak senki ne gondolja azt, hogy ezt nem lehet észrevenni.
Sportolok
Nincsenek ilyen problémáim, amiket a 4 es leírt
Te szépséges, hibátlan matyóhimzés!
Foltja, szeplője, anyajegye a huszonéves pipiknek is bőven lehet, sőt narancsbőrük is.
A lafaty kar sem feltétlenül korfüggő.
De azért szerencse, hogy a férfiak köztudottan nem öregszenek, legalábbis nem láthatóan. Az ápolatlan fog, kopaszodás, pókhas csak grátisz, ami 30 felett velük jár.
Hogy a viharba jönnek ide a férfiak, vagy akár én?
A 10 év letagadhatósága a kérdéses korosztályban, mint rendszeres jelenség volt az észrevétel tárgya.
Természetesen nem nektek szólt személy szerint, hanem azoknak, akik úgy gondolják magukat virgonc-ifjoncnak, hogy arra viszonylag kevés indokuk lenne.
A gyakorisok mindig kivételek.
Volt ilyen kapcsolatom 3 évig. 15 év volt a korkülönbség. Nem amiatt lett vége, én szakítottam.
Mostani párom 7,5 évvel fiatalabb, vele tökéletes minden. Együtt élünk.
Nem kerestem soha fiatalabbat, egyszerűen így alakult. Ők kezdeményeztek mindig.
Max. 10 évvel fiatalabbal.
Igen, volt, van. 6-8 évvel fiatalabb.
Minden OK.
2es vagyok.
Ez nem az en velemenyem hanem a korulottem eloke. Igy ennyi idosen nincsenek rancaim. Eleg feszes a testem a mellem sem ereszkedett meg. A normalis egeszseges etkezes a sport es a genetika 🙂
Anyam szinten hasonlo karakter 65 evesen max 50felett kicsivel becsulik. De volt h a noveremnek neztek mikor eppen nem voltam toppon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!