Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarom állandóan dominálni a barátomat,és miért érzem őt abszolút férfiatlannak? Nem is tudok felnézni rá,mert vannak olyan húzásai ami számomra taszító, és inkább egy nőre lenne jellemző mint egy férfira. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
tegnap 14:24
1/9 anonim válasza:
Leírtad a választ.Azért, mert nem tekintesz rá férfiként.
2/9 anonim válasza:
Mert van benned bi hajlam es te erzed a ferfinak magad.
3/9 A kérdező kommentje:
Sosem éreztem magam férfinak,inkább a teszetoszasága bosszant. Az előző párkapcsolataimnál soha nem éreztem ezt..nála meg azt állandóan,hogy szerencsétlenebb mint én, és gyámolítani kell mert egy nagy 0.
tegnap 15:28
4/9 anonim válasza:
En nem hiszem el , hogy te ilyennel egyutt lennel. Ez vmi kamu provokativ kerdes.
5/9 anonim válasza:
Te választottad. Miért jöttél össze ilyen férfival, ha nem tetszik?
Azt hitted hogy majd elmúlik ez a különbség, ami feltehetően kezdetektől fogva frusztrált?
Ha kíváncsi vagy a miértekre, küldd el a születési dátumokat és megírom.
7/9 anonim válasza:
De akkor ha így beszélsz róla miért vagy vele?
8/9 anonim válasza:
Szerintem szakits vele. Nem erzed jol magad vele.
9/9 anonim válasza:
Ha már ott tartasz, hogy így beszélsz a párodról, akkor mi a tökömnek vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!