Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért jut állandóan eszembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jut állandóan eszembe?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban vagyok már egy ideje, most éppen nem egyszerű az életünk de igyekszünk dolgozni rajta. Pár hónapja viszont megismertem valakit egy véletlen folytán akivel elég sokat beszélgettünk. Nem ismerkedés volt a cél de elég jóban lettünk. Majd megszakítottam vele a kapcsolatot, kicsit tartottam hogy túlságosan megkedvelem. Az volt bennem hogy igen ez megesik az emberrel hogy felkelti valaki az érdeklődését de ezt helyén kell kezelni. Kezeltem is, és tudtam hogy majd elmúlik ez és a kapcsolatomra igyekeztem fókuszálni minden tekintetben. Csakhogy eltelt azóta jó pár hónap és majdnem minden nap eszembe jut. Nem értem miért.. én azt hittem hogy ez elmúlik.

Miért nem múlik el? Vagy mikor fog? Nem akarom hogy eszembe jusson. Adjatok ötleteket kérlek

aug. 1. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudsz tenni ellene semmit.Majd az idő...vagy ha esetleg kiéled a vágyadat a személy iránt, az adott személlyel.Az segít.
aug. 1. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól félsz, hogy rosszul döntöttél és veszni hagytál egy jobb lehetőséget. Talán van valami a mostani kapcsolatban, amit hiányolsz és azt hiszed attól a másiktól megkaphatnád, de ebben soha nem lehetsz biztos, amíg ki nem próbáltad. Egy biztos, nem vagy tökéletesen elégedett a kapcsolatoddal. Neked kell eldöntened, hogy amit hiányolsz, mennyire fontos és megéri-e kockára tenni azt amid van, egy esetleges lehetőségért.
aug. 1. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha maximálisan elégedett és boldog lennél a kapcsolatodban, nem agyalgatnál máson. Mi az ami hiányzik? Nem lehetne javitani rajta?
aug. 1. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Mert hiányzik. Lehet, hogy ő, de az is lehet, hogy csak az életedből hiányzik valami amit ő megadott neked, de most nincs meg. Neked kell tudni, hogy mi lehet ez, vagy mennyire állt közel hozzád az illető stb.

Mondjuk ha tartottál tőle, hogy túlságosan megkedveled, erre most nem megy ki a fejedből, akkor félelmed beigazolódott, mert valamiért nagyon megkedvelted...

aug. 1. 22:26
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem fog elmúlni, hiányzik vele a kapcsolat, ilyen egyszerű.
aug. 1. 23:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakítani illene. Azért jut eszedbe mert ott volt mint lehetőség, hogy szakíts, de nem tetted meg. Most mivel rájöttél, hogy nem lehet a kapcsolatot helyrehozni a harmadik személy felbukkanása után így még jobban epekedsz. Nem is utána konkrétan hanem az új, izgalom után amit nyújtott volna. Ha nem szakítasz minél előbb újra jön új alany aki lehet még jobban megbolondít a hiányérzeted miatt és még talán félre is fogsz lépni. Ne ragaszkodj a párodhoz ha egyszer már nem tud neked semmit nyújtani ami kielégítene. Szakíts!
aug. 1. 23:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Az megvan hogy mi hiányzik, ezen próbálunk dolgozni. Néha jobb, néha nem..Mert nem akarnám eldobni a kapcsolatot alapvetően.. de úgy nehéz hogy nem megy ki a fejemből..
aug. 2. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!