Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elengedni az exem. Flashbackjeim vannak róla állandóan. Bárhova megyek ő jut eszembe. Mit tegyek?
A nő vagy a férfi vagy? Habár szerintem fogadd el és gondolj rá úgy, hogy jó volt vele, de véget ért. Az idő majd megsegít, akár mennyire is sablonos szöveg ez.
De nincs jobb megoldás. Ha csak a barátai végett képes volt veled szakítani, soha nem is szeretett téged igazán.
De tényleg csak arról van szó hogy a barátok befolyásolták?
Ha bárki rá tudta venni, hogy szakítson veled, akkor nem szeretett. Hidd el, egy boldog kapcsolatban élő elkötelezett embert hiába próbál bárki rábeszélni, hogy dobja el magától a szerelmét.
Igen, valóban sablonos, de az idő fog tudni csak segíteni.
Ugyanígy jártam. A rokonai nem fogadták el kezdettől fogva, de nekik nem is lesz jó soha senki, mert csak irányítani akarják a volt páromat, ő meg közben viszont ahelyett, hogy ennek az orvoslására konkrét lépéseket tett volna (családterápia, gyermekkori traumák feldolgozása, érzelmi elválás ezekről az emberekről), inkább csak a szőnyeg alá söpörte a problémákat, pedig miután ez végre kiderült, támogattam, szakembert kerestem, bíztattam, hogy van megoldás. De mikor mégis inkább elhagyott, kinyílt a szemem, és rájöttem, hogy valójában soha sem volt határozott, ha valaki megmondja neki, hogy holnap mit végén fel, akkor megteszi, és még hazudni is fog arról, hogy ezt miért csinálta, egy ilyen emberrel pedig nem érdemes még barátságot sem kialakítani, nemhogy párkapcsolatot. Nyilván nagyon rossz ez most így, de közben örülök, hogy hosszú távon nem okoz majd több fájdalmat. Egy kapcsolatnak az az alapja, hogy a másik is elég érett ahhoz, hogy tiszteljen, meglegyen a saját véleménye, meghallgassa a tiédet is, és kiálljon melletted. Sajnos ezek nélkül kB. halálra van ítélve a dolog, és nem éri meg egy ilyen után futni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!