Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, hogy megtudjam mit rontok el állandóan?
Barátnőm szerint túlságosan nagy a türelmem és több dologban vagyok kompromisszumkész mint kellene.
Én úgy érzem ezekkel együtt vagyok az aki, így érzem kereknek a dolgokat, így ebben nem tudom változnom kellene-e. Nem én lennék ha nem próbálnám meg mindig másik helyébe is képzelni magam és átérezni én mit éreznék a helyében.
Viszont tudom, hogy ez tesz a leginkább sebezhetővé is...
22-esnek érzem néha.... de mégis ez vagyok én.
Át kellene mélyebben is gondolnom ezt és vajon változtatnom kellene rajta?
Fontos lenne tudni, hogy pontosan mit jelent a "túlságosan".
Lehet, hogy annyira engedékeny vagy, hogy már úgy érzi, nincs is saját akaratod. Találkoztam már ilyen emberrel, tényleg elég idegesítő egy idő után.
Lehet, hogy neki egyszerűen a "keményebb" pasik jönnek be, akkor jobb lenne, ha ő keresne olyat, aki megfelel neki, nem pedig rád akarná erőltetni a változást.
Egyik napról a másikra úgysem megy a változás csettintesre, ha pedig sokan labtorlonek néznek, az úgyis kikenyszeriti a változást.
Azért próbáld valamennyire visszafogni magad.
Ne haragudjatok, nem sikerült jól leírnom.
Nő vagyok és barátnőm mondja rólam ezt.
Rossznak ezen tulajdonságom eddig csak párkapcsolataimban bizonyult,de akkor se hozták ezt fel nekem problémaként, pozitívum viszont sokszor.
Egyedül barátnőm mondja, hogy talán ez lehet a gond és túl sok mindent bevallok.
Úgy gondolom, nincs olyan párkapcsolat amiben ne lennének rossz időszakok vagy megoldandó problémák. Nincs olyan ember akinek ne lenne rossz tulajdonsága és ne bántaná néha akaratán kívül is a másikat.
Ezen tulajdonságok megismerésére párkapcsolat kezdeti lépései közé tartoznak szerintem, amikor mindkét fél eldöntheti, hogy folytatja-e adott rossz tulajdonsággal együtt is vagy sem.
Én ebben vagyok túl kompromisszumkész.
Szabad akaratom, egyéniségem, véleményem van minden problémáról, ha nem is egyből, de átgondolás után, vagyis nem egy "szobanövény" vagyok. Nem erről van szó tehát.
Még talán úgy tudnám megfogalmazni, megközelíteni az egészet, hogy tisztában vagyok azzal, nekem is van olyan rossz tulajdonságom. Ez olyan mélyen van, hogy nagyon lassan megy benne a változás, így emiatt is fogadok el sokkal többet, mert tudom nekem is elfogadják, nekem is alap hogy ezt megteszem. Csak lehet én több dologban teszem meg így tűnhet akár annak, hogy túlságosan megalkuvó vagyok. Ez nem igaz viszont, mert nem mindent fogadok el én se. Pl szándékos rosszindulatot soha nem tudnám elfogadni senkitől se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!