Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után állandóan fent van. Ezt mire véljem?
Folyamatosan online van. Még a munkahelyén is ahol tudom, hogy ideje sincs használni a telefont. Eddig mobilnete sem volt. Állítólag csak azért volt fent mindig, hogy velem beszéljen. Barátai nincsenek és ez volt az egyetlen kapcsolata velem pedig már 30 éves (2 evet jartunk). Valoszinuelg nem volt biztos a donteseben, de nekem már elegem lett,hogy szórakozik meg nem tudja mit akar. Most ez valami játék része?
Tudom, hogy nem kéne nezegetnem. Én se vagyok túl rajta.
Mert ő a fejébe vette, hogy ha fent vagyok tuti beszélgetek valakivel (én többet vagyok online). És mindig hangoztatta, hogy ő csak beszélgetni jön fel es mondjuk igy akar idegesiteni.
Ő is nézi, hogy mikor vagyok fent mert szoktam látni messengeren a karikát a kamera fölött, ugye ami azt jelzi, hogy épp nézi a chat ablakot
Nem teged akar idegesiteni.
Feltehetoen massal ismerledik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!