Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után ti mivel foglalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után ti mivel foglaltátok le magatokat, hogy ne kattogjatok állandóan a történteken?

Figyelt kérdés

Nagyon rég nem voltam már szingli. Most rám szakadt a magány. Nincs kedvem semmihez. Imádtam edzeni, főzni, takarítani. Most meg csak feküdnék és még a fény is zavar.

Van egy gyerekem, de ő már nem igényli annyira a társaságom, el van foglalva a barátaival.Rá nyomni magam nem akarom.

Mit tehetek, hogy kicsit jobb legyen? Annyira rossz most...

2019. máj. 12. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Én egyszer egy korábbi gyűjtőszenvedélyemet vettem elő újra, nekem akkor segített.
2019. máj. 12. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:
76%

Meg kell gyászolni a veszteséget. Legyen 1-2-3 hét, amikor az ember sötétben gubbaszt, romantikus filmeket néz, fagyit, csokit zabál és elfúj 3 százas csomag zsebit. Aztán meg kell ráznod magad és fel kell állni a gödörből. Nem kedv kérdése a mozgás, vagy a főzés, vagy bármi, ami pillanatnyilag boldoggá tesz. Csinálni kell, hogy jobb legyen!!

Nekem a sport segített nagyon sokat, a barátaim és az, hogy nagyon sok időt töltöttem a szabad levegőn. A sport abban segített, hogy elfáradtam testileg is munka után, így mire hazaértem már nem volt energiám hülyeségeken agyalni, csak bedőltem az ágyba és aludtam. Egyszercsak azon kaptam magam, hogy egyre több önbizalmam lett. Jobban is néztem ki a sok sporttól, jobb hangulatom is lett, nyitottabb lettem az emberek felé és szépen lassan a férfiak felé is újra.

2019. máj. 12. 14:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem az segített, hogy:

- kiírtam magamból mindent (titkosított blogon)

- olyan hobbit kerestem, amivel lefoglaltam a kezeimet és vmennyire az agyamat is - a festegetés mellett döntöttem

2019. máj. 13. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!