Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanában miért jut állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anna978 kérdése:

Mostanában miért jut állandóan eszembe az exem?

Figyelt kérdés
Lassan 5 éve véget ért a kapcsolatunk és nem sokkal később egy fél év múlva túl jutottam rajta, nem gondoltam rá egyáltalán evekig. Mostanában pedig pár hete nagyon gyakran gondolok rá. Nem értem most hirtelen mi történt, miért jut mindig az eszembe.

2021. ápr. 22. 01:39
 1/8 Salilala ***** válasza:
83%
Passz, kérdezd az agyadat.
2021. ápr. 22. 03:04
 2/8 anonim válasza:
58%
ideje elfelejteni lehet ő azóta teljesen kitörölt téges és mással él boldogan te is ezt tedd ne a multan rágódj és emlékezz rá..oka volt a szakításnak így már nem lenne jó újra főleg 5 év után
2021. ápr. 22. 03:06
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Unatkozik az agyad.
2021. ápr. 22. 06:30
 4/8 anonim ***** válasza:
19%
Biztos nem dugtál azóta olyan jókat mint vele.
2021. ápr. 22. 06:54
 5/8 anonim válasza:
100%
Ez egy jó kérdés! Szerintem azért lehet, mert hiányzik neked a kapcsolat. Nem tudom.
2021. ápr. 22. 07:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Talàlkoztàl vele? Lehet csak pillanatnyilag felkavart
2021. ápr. 22. 07:50
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem meg csak siman kivancsi vagy mi lehet vele. Nekem is eszembe jut, pedig utalom ot, es azota ferjhez mentem :D azert gondolok ra, mert kivancsi vagyok mi lehet vele, es ha szarul megy a sora, szivesen karorvendenek :D (megcsalt, azert szakitottunk)
2021. ápr. 22. 07:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg láttál valamit, ami rá emlékeztetett, mégha nem is tudatosult. Majd elmúlik. Én nem tulajdonítanék neki jelentőséget.
2021. ápr. 22. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!