Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam egy nárcisztikus lelki bántalmazásán, már van párom de még mindig nem tudok boldog lenni mert eszembe jut állandóan a múlt?!
Valaki van vagy volt esetleg hasonló helyzetben?!
Egy beteg elméjű nárcisztikus lelkileg nagyon bántott engem, úgy átvert hogy senki se hinné el hiába is írnám le. Körülbelül egy éve megszakítottam vele a kapcsolatot. Azóta megismertem valakit aki mellett boldognak kéne lennem, de nem nagyon megy mert mindig eszembe jut az az aljas alak, aki ráadásul röhög a markába azóta is?!
Mindig azt mondják nyugi, majd visszakapja az élettől. Hát ő semmit sem kapott vissza úgy tűnik, csak én szenvedek azóta.
Valakinek valami ötlete mit tegyek?!
ma 22:40
Nekem is nagyon nehéz megbízni is ezek után valakiben még most is állandóan csak azon gondolkodom ha mond vagy állít valamit vajon nem e hazugság, ugye biztos nem fog átverni. Mindent megkérdőjelezek nem tudok bízni pedig tudom hogy kellene. Ő már egy rendes ember.
Ha megszakítottál vele minden kapcsolatot, akkor idővel el fog halványulni az emléke. De ahhoz az kell, hogy ne kattogj rajta, ha eszedbe jut, hesegesd el a gondolatot, keress valami más elfoglaltságot, 1 év is eltelhet még, de működik.
A bizalom nehezen fog visszatérni, főleg úgy, hogy átverve érzed magad. Ezt is rendbe kell tegyed, mert e nélkül ezt a kapcsolatodat te fogod tönkretenni a bizalmatlanságoddal.
Én is alig tudok hinni, bízni.
Ráadásul ami a legjobban idegesít az az hogy állandóan eszembe jut a múlt.
Hiába próbálok nem gondolni rá mindig élő jönnek a gondolatok sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!