Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem túl magam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam egy nárcisztikus lelki bántalmazásán, már van párom de még mindig nem tudok boldog lenni mert eszembe jut állandóan a múlt?!

Figyelt kérdés

Valaki van vagy volt esetleg hasonló helyzetben?!

Egy beteg elméjű nárcisztikus lelkileg nagyon bántott engem, úgy átvert hogy senki se hinné el hiába is írnám le. Körülbelül egy éve megszakítottam vele a kapcsolatot. Azóta megismertem valakit aki mellett boldognak kéne lennem, de nem nagyon megy mert mindig eszembe jut az az aljas alak, aki ráadásul röhög a markába azóta is?!

Mindig azt mondják nyugi, majd visszakapja az élettől. Hát ő semmit sem kapott vissza úgy tűnik, csak én szenvedek azóta.

Valakinek valami ötlete mit tegyek?!

2022. jan. 28. 21:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

Teljesen mindegy mit kap vissza vagy nem kap az élettől. Ez rajtad nem fog segíteni.

És szerintem alapból ha tudod hogy milyen egy nárcisztikus ember, miért mondja azt amiket mond, akkor akkor azt is tudnod kell hogy egy nem nárcisztikus ember teljesen másképp gondolkodik. Nem szabad egy kalap alá venni a jelenlegi pároddal, nem szabad mindenkivel bizalmatlannak lenni. Ha tudod higy a párod nem az akkor teljesen feleslesleges megkerdőjelezni, pont ezzel fogod elveszíteni.

Amúgy nem minden nárcisztikus el vissza az emberek bizalmával. Szóval ha legközelebb szembe is találkozol egy ilyen emberrel akkor nem kell azt gondolni hogy át fog verni. Hiszen ez nem egyenlő az aljassággal. Az exed lehet hogy csak azért vért át mert szimplán egy számító gyökér volt.

2022. febr. 6. 20:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Akiknek 1 év után "már" sikerült új párral kezdeni, azok előtt megemelem a kalapom. Tényleg ne rontsátok el a bizalmatlansággal, inkább örüljetek, hogy sokkal hamarabb fogjátok észrevenni a jeleket ha megint ugyanabba a gödörbe esnétek.
2022. febr. 7. 09:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Ugyan így vagyok kedves kérdező.

Sőt én még ott tartok h nem volt erőm kiszállni se ebből az ördögi körből. Lenne aki udvarolna de nem tudok bízni....en is azt keresem vajon miért mondja ezt vagy azt. Nem tudok már megbízni senkiben ...félek h megint kifogok egy ilyen embert

2022. febr. 7. 11:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13-nak írnék, bocs, hogy nem a kérdezőnek, de hátha másnak is jól jön.

Ha a jelenlegi rossz kapcsolatodból nem fizikailag kell kimenteni (mert nem mersz szakítani), akkor adj időt magadnak. Ez a legsérülékenyebb állapot, könnyen becsaphatod magad, megmentőnek láthatsz egy lesben álló következőt. Sajnos, ez ilyen, egy sima különválás is tud fájdalmat okozni, de egy ilyen kapcsolatnak sokkal mélyebb nyomai maradnak. Azzal a jelentkezővel még összesodródhatsz később is, de ez nem az a lelkiállapot, amikor tisztán tudsz dönteni. Sem akkor, ha ő egy jó ember (feleslegesen sebeznéd), sem akkor ha ő sem jó (feleslegesen ámítanád magad és újra sérülnél).Inkább lépj ki a jelenlegiből amiről tudod, hogy rossz, szánj időt önmagad felépítésére és utána lépj új kapcsolatba. (Persze, ez csak egy vélemény, a döntés a tiéd) Minden jót, szebb holnapot minden érintettnek!

2022. febr. 7. 12:07
 15/15 anonim ***** válasza:
14# köszönöm szépen teljes mértékben igazad van! Egy mentálisan bántalmazó kapcsolatban élve nem állok úgy lelkileg h jó döntést tudjak hozni!
2022. febr. 7. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!