Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Megismertem egy csajt. Össze is jöttünk. És nagyon jó vele. És ő egy ilyen igazi 10pontos. Volt már sok szép csajom, de ennyire szép mint ő még nem. Szerintem szeretem is őt. Mert egész nap róla ábrándozok mikor nincs velem. Nem szoktam random nőknek bemutatni a lányomat de neki igen. És 5 perc alatt a legjobb barinők lettek. Azóta is full szeretik egymást. A lányomnak még nem mondtam el hogy ő a csajom szóval ő csak jön velünk időnként.

Tehát ez eddig idil.

Viszont a környezetemben mindenki úgy beszél a csajról hogy kú rva palánta, meg aranyásó.... Viszont velem ő nem ilyen.

És az ismerőseink nem is tudják hogy mi együtt vagyunk.

És akkor pénteken a barátaimmal vacsoráztunk. És az egyik csajt hívta az anyja. Hogy rajta kapta a csajomat meg a 72 éves apját hogy összebújva fekszenek. Idegbe jöttem eléggé,de nem mutattam ki.

Aztán gondolkodtam. És tudom hogy a nőknek 3 fegyvere van.

A fiatalság, a szépség, és a gyengédsëg.

És ennyi.

Én meg nem vok naiv, tudom hogy mi minden kell az érvényelüléshez. Nekem se munkával lettek lakásaim, kocsim, pénzem.

Ezért is nem ítélek el senkit se.

Viszont azt nem tudom hova tenni hogy meg van mindenük és ő mégis ezt tette.

Tegnap átjött. Szembesítettem és még sose ütöttem meg nőt de kapott egy kiba szott nagy pofont.

Sírt.

Aztán kérdeztem tőle hogy te ezt csinálod amikor nem vagy velem?

És akkor elmondott mindent. A belem kifordult. Hogy igen âtjár palikhoz de nem fekszik le velük. Csak összebújnak meg ilyenek, meg a lábát puszilgatják. és ezért komoly pénzeket fizetnek .... És hogy engem szeret.

Én viszont most kivagyok... Mert a csajban nincs meg az alapvető erkölcsi érzék. Hogy ilyesmit pénzért se.

Viszont szeretem őt. És kúr vára nem tudom hogy most mit csináljak.

aug. 25. 18:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Megírtam neki, hogy vége...a kú rválkodás nekem nem fér bele.

Erre mivel itt lakik tőlem 5 percre átjött és ütötte az ajtómat. Nagyon ki volt akadva.

Lehet tényleg szeret engem.

Sírt,aztán csókolóztunk és dugtunk.

Most itt fekszik, elaludt, én meg nézem őt, beszívom az illatát és csak arra tudok gondolni hogy ezt akarom vele minden nap, hogy itt legyen... Kú rva gyenge vagyok ba sszameg.

aug. 25. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!