Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bnőmmel úgy egyeztünk meg,hogy én hozom haza a pénzt, ő meg otthon csinálja a dolgát. Egy éve vagyunk így. Hogyan reagálnátok le,ha nem minden nap,de azért gyakorta panaszkodna,hogy én nem segítek be semmibe a ház körül?
"Bnőmmel úgy egyeztünk meg,hogy én hozom haza a pénzt, ő meg otthon csinálja a dolgát."
Belement szóval most hiába akad ki.
De belement. Most már hiába nyafog. Ha nem tetszik neki akkor hagyjon el téged, vagy menjen dolgozni.
Akkor mindkettőtöknek illene kivennie a részét a háztartásból.
Na de nem dolgozik, szívesen beleegyezett szóval hiába hányja a szemedre.
Te is elfáradsz.
Az se igaz, hogy egész nap nem pihen meg.
Unja, hogy csak ő csinálja, de dolgozni nem akar.
Lusta, ennyi.
Testvérem, ez úgy működne, hogy eljársz dolgozni és a házimunka felét is elvégzed. Örömmel, nem nyiszorogva.
Feleséged jó irányba halad a Peggy Bundy karrierúton, remélem cipőboltban dolgozol, hehe.
Dolgozni egy munkahelyen: megkötött órában/műszakban plusz néha vannak túlórák is, határidők,kijönni a kollégák akikkel nehéz kijönni, idegeskedés, hibázás, stressz, ha olyan munka, akkor ügyfelezés, ha nehéz a főnök akkor az is baj, felelősség ha olyan munkakör.
A párod otthon, takarítás, főzés,rendrakás, kertészkedés, bevásárlás, macskák, vagy ügyek intézése esetleg. Ahhoz képest, magának osztja be az idejét, nincs rajta nyomás vagy stressz, nem kell megfelelnie sok embernek akikkel együtt dolgozik, nincs rajta felelősség, hogy akár több ember munkáját is tönkre teszi. Szerintem abszolút könnyebb helyzetben van mint te. Lehetne ezt úgy is csinálni, hogy ő is dolgozik, és ketten majd elosztjátok a házimunkát otthon. Ő meg ezt válallta be.
Ha lenne gyereketek, akkor más helyzet lenne. De így ez nem az. Én neked adok igazat.
Ez a kiakadás akkor lenne fair részéről ha úgy egyeztettek meg, hogy hiába dolgozol akkor is ha hazaérsz segítesz neki legalább elmosogatni magad után, vagy kimosod a ruháid, kiteregetsz. De ha ilyesmiről szó nem esett hiába picsog. Egyébként sem kiakadnia kéne hanem elbeszélgetni veled, hogy már nem bírja, nem így képzelte el, jó lenne ha beszállnál.
"Bár,akkor meg lehet, hogy az lesz a baja, hogy munka után, még takarítania kell és egyebeket csinálnia"
Munka után kutya kötelességed lenne kivenni a részed mindenből, ergó kinti/benti munka.
Vagyis ha ő mosogat akkor te kivasalsz, vagy felporszívózol.
Az az ő személyes problémája, eléggé baj, hogy így van, de magán kéne segítenie és nem rajtad leverni.
Ő kereshetne magának munkát nyugodtan otthonról, de biztos, hogy lenne olyan alkalom, hogy be kéne járnia munkahelyre legalább 2 havonta.
Szedje össze magát pánikrohamokat értve, járjon szakemberhez (tovább) és akkor majd járhat munkába rendesen.
Nincs joga téged abriktolni a saját betegsége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!