Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bnőmmel úgy egyeztünk meg,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bnőmmel úgy egyeztünk meg,hogy én hozom haza a pénzt, ő meg otthon csinálja a dolgát. Egy éve vagyunk így. Hogyan reagálnátok le,ha nem minden nap,de azért gyakorta panaszkodna,hogy én nem segítek be semmibe a ház körül?

Figyelt kérdés
Tehát,hogy érthető legyen. Én keresem a pénzt,ő egész nap otthon van, és takarít, főz, csinálja a kertet, rendezi a macskákat, és nem tudom még mit csinál. Van amikor hazamegyek,és nekem esik azzal,hogy én nem segítek neki semmit a házi melóban,csak leteszem az alfelemet,és nem csinálok semmit. Ilyenkor egy kicsit el szoktam gondolkozni,hogy az ő érvelése a reálisabb, vagy részemről jogos a semmittevés. Ti mit gondoltok erről? Hogy ő miért nem dolgozik, azért mert így egyeztünk meg, amikor összejöttünk, erről nem kívánok több szót ejteni.
jún. 16. 15:52
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
56%

""Bnőmmel úgy egyeztünk meg,hogy én hozom haza a pénzt, ő meg otthon csinálja a dolgát.""

Csinálom a dolgom? :D Na ezt én úgy értelmezném hogy egész nap a klotyón ülök, amikor meg nem akkor fürdőzöm, sminkelek, körmöt festek. Ezt a kérdést egy tipik frusztrált incel tette fel aki arról álmodozik hogy mit tenne egy kiszolgáltatott nővel. De szerencsére sose lesz ilyenje. Szerencsétlen... :D

jún. 17. 18:15
 42/42 anonim ***** válasza:
0%

Kell neked egy ilyen életképtelen nem is tudom micsoda, aki semmire sem képes nélküled, és még csak nem is hálás?

Egy párkapcsolat arról szól, hogy a felek egymás támaszai lelkileg és a mindennapokban is.

Ha beteg lennél, még arra sem lenne képes, hogy a kórházba néhány holmit bevigyen neked.

jún. 25. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!