Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy hazas ferfi beleszeret egy nobe akinel keresi a gyengedseget simogatas stb Akkor otthon mar nem keresi ezeket a dolgokat?
Figyelt kérdés
máj. 8. 07:27
1/5 anonim válasza:
De, és meg is kapja. Csak két pina kétszer jobb, mint egy.
2/5 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani. Van, aki igen és van, aki nem. Mindenesetre, aki annyira szerelmes és olyan nagyon rossz neki otthon az biztos, hogy válni fog, ha nem, akkor meg kamuzik, hogy megsajnáld.
3/5 anonim válasza:
Ez már beteges...
Nem vágyik semmi ilyen nyáladzásra, max csak azért csinálja mert a kis naiv csajt ezzel eteti be. Csak egy testnyílás vagy neki.
És igen legtöbb pasi ugyanezt otthon is megkapja, igényli. Sajnálom ez van 😉
4/5 anonim válasza:
Lehet megkapná otthon is, csak az asszonyra már épp régesrég ráunt, és már nem tart rá annyira igényt. Az új nőtől jobban esik neki a testiség, viszont ugyanúgy a feleségéhez fog hazajárni ettől függetlenül! Ha gyerekek is vannak, akkor felejtsd el, hogy otthagyja a családját, akármilyen gyengéd lesz veled!
5/5 anonim válasza:
A exférjem nem kereste otthon anno. Sőt, folyamatosan konfliktust generált. Itt rögtök sejtettem, hogy van valami. Baromira igyekeztem, de mivel még nem jöttem ki a szülés utáni depresszióból és rettenetesen stresszeltem, hogy megcsal. Nem fájt még soha semmi annyira, mint az.
Amikor a nő el akarta hagyni, akkor meg jó voltam neki, kereste a társaságom, bújt, meg akart mindent javítani.... Így sajnos nem ment.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!