Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megbocsátanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok?

Figyelt kérdés
Megbocsátottam a páromnak hogy elhagyott és próbálkozott randizgatni. Tisztában lettem azokkal a dolgaimmal amikkel elűztem őt.. átgondoltam minden olyan dolgot amibe én is hibás vagyok. Egy cseppet sem tagadja hogy ő is az, viszont igaz az, hogyha magunknak is megtudunk bocsátani belátni a hibáinkat, másoknak is megtudunk? Azóta mióta így látom ezt visszatért az életembe és a múlttal nem foglalkozunk.
jan. 25. 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Meg
jan. 25. 20:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy állok hozzá, hogy meg lehet bocsátani és az főleg neked fog hasznodra válni ugyanis nem lesz benned düh, nem fogsz kapaszkodni a negatív érzésbe, mondhatni nem az egó dirigál neked hanem a emberi lényed följebb jut.

Viszont ha nem tudod elengedni a múltat és amiatt nem tudsz megbízni a párodban akármivel is bizonyít akkor fölösleges folytatni a kapcsolatot hiszen megint elő fog jönni hasonló gond és újra ott lesztek ahol a part szakadt.

Vagyis nem mindegy egyáltalán, hogy a megbocsátás után hogyan állsz a másikhoz mert ha negatívan akkor magaddal tolsz ki.

jan. 25. 20:47
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Valójában akkor is magadnak bocsátasz meg, amikor másnak bocsátasz meg. A negatív, haragos érzés csak benned létezik, csak téged mérgez. Saját magadnak ártasz, ha haragszol valakire.
jan. 25. 20:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképpen.
jan. 25. 20:51
 5/10 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Egy és ugyanaz a személy vagytok? Ha igen akkor nem tudom miért teszel fel másodszorra kérdést amikor nyilvánvalóan nem bocsájtottál meg neki, nem bízol benne és egyáltalán nem működött a szakítás előtt sem a kapcsolat. Fölösleges köröket futsz.

jan. 25. 20:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Én biztos nem.
jan. 25. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"Megbocsátottam a páromnak hogy elhagyott és próbálkozott randizgatni."

Szóval kidobott téged és amikor nem jött össze a randi visszament hozzád te meg tárt karokkal visszafogadtad? Tőled se kell nagyobb lábtörlő. Csak addig marad veled míg nem jön képbe más nő, de fogja keresni az barátnő pozícióra a következő nőt...

jan. 25. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:
*az új barátnő stb.
jan. 25. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha úgy érezném, hogy a gyakorin kell ezt megszavaztatnom, akkor egyáltalán nem érezném magamban a szilárd megbocsátást. Úgy meg semmi értelme. Egyébként sem nézek el félrelépést, sem szakítósdit. Ha nem tisztel, nem szeret, újra meg fogja tenni.
jan. 25. 21:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A megbocsátás, azaz, hogy nem haragszom rá, nem kívánok neki rosszat, meg az, hogy visszaengedem az életembe, nem ugyanaz. A kérdés utóbbinál az, hogy összeilletek-e, tényleg szeretitek egymást, boldog vagy vele, tudsz mellette önmagad lenni és fejlődni, vagy csak egy nosztalgikus vágy, hogy hátha megint olyan lesz, mint amikor a rózsaszín ködtől még nem ismerted, vagy a megszokás, egyedülléttől való félelem miatt maradtok együtt.
jan. 26. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!