Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok?
A kapcsolatunkban eljött egy keményebb szakasz, sokat vitáztunk, nagyon rossz volt a helyzet, de szerettük egymást. Kezelni viszont nem tudtuk. Elhagyott engem. Borzalmasan megviselt, mert ezt nagyon nem akartam és nagyon hirtelen jött.
3 hónap után, most viszont azt mondta, hogy számára is iszonyatos volt és nem gondolta, hogy ennyire szörnyű lesz. Én azóta sem tudtam megnyugodni, nem tudtam megszokni az életemet nélküle. Viszont nagyon megbántott, hatalmas fájdalmat okozott, és azért nem is rövid ideig, 3 hónapig kitartott a szakítás mellett.
Egyértelműen szeretnék vele lenni megint, de félek, hogy megint elhagyna ennyire hirtelen.
Szerintetek belefér egy ilyen? Vagy valószínűleg megint ezt fogja csinálni? 3 éve vagyok vele (F/32)
25/N
túl keveset tudunk.
alapvetően azt mondanám, hogy fogadd vissza, de nem tudjuk mivel bántott meg, miért hagyott el, mit csinált amíg külön voltatok stb.
Megbocsátanék, persze, de nem kezdeném újra.
Szereted, természetes, hogy fáj szar, stb, de gondolj bele, minden "rossz időszakotokban" így fog reagálni.
Ez annyira gyerekes és szánalmas, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!