Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsássak meg neki? Ti megbocsátanátok ilyet?
NE!!!
Az ilyen a leggusztustalanabb köpönyegforgató. Messze ívből kerüld el. Nem kell haragudni rá, nem kell utálni. Egyszerűen szakíts meg vele minden kapcsolatot.
Jéézusom...! Ő az Adonisz, meg a szent lelkű álompasi, hogy ennyire elgondolkodsz vele kapcsolatban egy egyértelmű kérdésen?
F
én most 15 éves vagyok ő 16...
igazából én szívem szerint megbocsátanék neki de nem biztos ,hogy ezután meg tudnék bízni benne.Amúgy nem az a fajta aki nek minden héten más lány kell és lehet ,hogy csak egy kis hiba volt de még akkor is haragszom rá....és 1 évig jártunk 1 éve (bocsi elírtam)
ne!
szakított veled, így járt. legközelebb előbb kéne gondolkodni. én nem bocsájtanék meg.
ez a gond, nem tudnál megbízni, ennyi pont
egy kapcsolat alapja a bizalom, ha nincs vége,
annak is igaza van, ha annyira akarna, naponta írna, de ez sincs így, megvolt az oka annak, amiért szakítottatok, szóval hagyjad, keressél mást, bár ez csak tanács
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!