Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi furcsaság, milyen orvosságot ajánlanátok a probléma megoldására?
Figyelt kérdés
Megint különös történetbe keveredtem, amelyben adott egy lány és a lány fiatalabb lánytestvére. Hozzávetőlegesen két éve ismerkedtem meg velük; a fiatalabb lányba a legelső pillanatban beleszerettem és sokáig kifejezetten virágzó volt a kapcsolatunk. Tulajdonképpen ez még most is folytatódik csak valamelyest ritkábban találkozunk mint eddig. Néhány napja azonban furcsa dolog történt. Vendégségben voltam náluk és a szülők megemlítették, hogy van valaki akit el tudnának képzelni házastársként az idősebb lányuknak. Magam is ismerem a harzit és tudom a lány kétségtelenül kedveli mert mindig is jó barátok voltak. Amikor ezt meghallottam nem rettentem meg, hiszen én nem Őt hanem a hugát szerem. Mégis, amikor haza mentem sírva fakadtam és nem tudom miért. A sírás után pedig úgy éreztem változás történt az agyi struktúráimban: Eddig nem létező kapcsolatok jöttek létre idegpályák között, megint más agyi és érzelmi útvonalak végleg elgazosodtak, járhatatlanná váltak. És az a legnagyobb baj, hogy most sem kifejezetten szerelmet érzek a lány iránt hanem inkább egyfajta szeretetet. Úgy érzem bele fogok halni ha egyszer csak felszívódik a semmibe. Az elmúlt évek alatt szinte sohasem gondolkodtam róla úgy ahogyan a húgáról, nem éreztem iránta azt a lángoló esztelen szerelmet amit a fiatalabb lány iránt, mégis most úgy érzem komoly baj származhat abból ha eltűnik az életemből. Talán olyan lesz majd mintha egy darabot kimarnának a szívemből és ledobnák a véres és hideg konyhakőre... Vagy talán inkább attól tartok vele együtt a húgát is elveszíthetem? Nem tudom, nem értem az egészet és nem tudom mi történhetett velem. Eddig nem tudtam róla, hogy Őt is szeretem? Vagy egyszerűen mind a két lányba szerelmes vagyok? Vagy most akkor mi a helyzet? Gnosztikus válaszadók kérem kíméljenek, köszönöm.tegnapelőtt 22:54
1/1 anonim válasza:
Szerintem csak megijedtél, hogy akkor neked is el illik venni a másik csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!