Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi mert nem értem?
Figyelt kérdés
A párom mondta hogy elmegy fürdeni és mondtam neki: ahogyan gondolod. Erre kiakadt és azt mondta kiborítom ezzel. Megkérdeztem mi a baja és szerinte semmi csak olyan hangsúllyal mondom mint akit nem érdekel. De most erre mit lehet mondani mást? Meg úgy is azt csinál amit akar.2020. márc. 1. 21:13
1/9 anonim válasza:
Hát, lehet ez csak a casus belli volt, és inkább az zavarja, hogy mindenre flemagtikus "úgyisleszarommertmenővagyok" válasz érkezik. Egy idő után tényleg zavaró tud lenni a látványos "leszaromámmertmindentleszarok" hozzáállás.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem szarom le de most arra hogy elmegy fürdeni mit mondjak? 😅
2020. márc. 1. 21:17
3/9 anonim válasza:
Szerintem is flegmán hangzik és idegesítő, ha több dologra is ilyen stílusú válasz jön.
Egy sima oké is jobban hangzik.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát rendben akkor változtatok rajta és nem használom ezt többé
2020. márc. 1. 21:24
5/9 anonim válasza:
Sajnos élő szóban beszélünk, akkor mondhatnám lassabban is, hogy megértsd.
Ez az eset fürdéssel csak egy kiváltó pont volt és nem itt ez zavarja konkrétan, hanem az a tény, hogy esetleg minderre ezt reagálod. 1-1 még belefér, de ha mindenre ez megy, az zavaró, érdektelenség, közöny - ilyet az ember a kollégáival csinál.
6/9 anonim válasza:
Talán azt akarta, hogy együtt fürödjetek.
7/9 anonim válasza:
Mit lehet erre mondani? Én pl azt mondtam volna a páromnak hogy " jól van drágám, utána én is elmegyek" vagy valami hasonló, mennyivel szebben hangzik
A párommal nem beszélek ilyen közönyösen
És ha tényleg többször reagálsz így az bántó egy idő után
9/9 anonim válasza:
Máskor inkább azt kérdezd meg ilyenkor tőle: Mehetek én is?".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!