Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyasvalakibe beleszeretni akit sosem láttál élőben?
Eddig azt hittem ilyet csak a tinik csinálnak. Utoljára szerintem 13 voltam mikor így éreztem, és olyan gyerekesnek érzem. Feldobta a profilját, de barátnője van elég hosszú ideje. Erre sajnos csak később jöttem rá. Próbálom kiverni a fejemből de egyfolytában rá gondolok. Mással is volt már hasonló? Mit tettetek? Félreértések elkerülése végett eszembe sincs elcseszni a kapcsolatát, mert akit el lehet venni azt később tőlem is elvennék olyan meg nem kell.
21L
Nem kérek privát megkereséseket, nem kell más, innen biztos nem, nem úgy akarom elfelejteni. Aki ilyennel ír tiltva lesz
Nekem volt hasonló.
Pont az esetem volt, ráírtam.
Párszor válaszolt, de aztán leszart, meg később összejött valakivel... szóval szerintem mindig jobb élőben az ilyesmit elintézni.
Úgy, hogy nem is beszéltek??
Kizárt, így nem lehet szerelembe esni, ahhoz minimum kommunikáció kellene.
6
Nem tudom a rajongást én inkább azzal azonosítanám, mikor van egy teljesen elérhetetlen férfi vagy nő…mondjuk sportoló, zenész, színész. Amikor esélytelen megkapni a másikat. Ez azért nem esélytelen mert a szakítás esélye magas abból kiindulva, hogy a kapcsolatok manapság nem annyira tartósak sok esetben. Ha meg szakítanak nem félnék egy esetleges kezdeményezéstől. Nyilván tudnám, hogy a személyisége nem biztos, hogy annyira tetszene, mint a kinézete, ez mindig benne van. Viszont a külsőség is sokat jelent, amelyik nő azt mondja, hogy nem az hazudik. Ezalatt azt értem, hogy fontos az első benyomás, hogy ránézek és illetőre, és tetszik. Nem véletlen, hogy abban a kapcsolatomban szerettem a legjobban a másikat, amelyikben elsőre is tetszett. Mikor a személyiségbe szeretek bele de nem tetszik a srác akkor azt már megette a fene….
#8 Régen én is így gondolkodtam, de az életem rá a példa, hogy mégsem így van. Mikor a feleségemmel először találkoztam, egyáltalán nem figyeltem fel rá, teljesen beleolvadt a környezetébe. Nem volt csúnya, de egyáltalán nem fogott meg a külseje. Viszont ahogy egyre többet beszélgettem vele, összebarátkoztunk, majd elkezdtem a belső jó tulajdonságait felfedezni a külsején, amik nagyon megtetszettek. Gondolok például arra, ahogyan csillog a szeme, amikor valami után lelkesedik, vagy amikor dühös rám, mert piszkáltam valamivel, de a dühön keresztül is valahogy dominánsabb, hogy szeret, és ez valahol nagyon vicces, vagy ahogy kiül az arcára a boldogság, ha másoknak segíthet. Tovább is folytathatnám, de a lényeg látszik: Ahogy egyre jobban megismertem, egyre szebbnek láttam, ma pedig már úgy gondolom, hogy ő a leggyönyörűbb nő a világon. És nem csak a lila köd beszél belőlem, mert azóta már jópár év eltelt, összeházasodtunk, majd már lassan egy éve gyerekünk is született.
Ezzel azt akarom mondani, hogy a belső és külső egyaránt fontos, de a külsőben csak azok a tulajdonságok számítanak, amik a belsőre utalnak. Tehát pl. ha ápolt vagy edzett a teste, az a belső jó tulajdonságait mutatja, ami a külsején tükröződik. Ugyanakkor azokat a tulajdonságokat nem tartom fontosnak, amiket az illető nem tud befolyásolni, mint például hogy mekkora a melle, vagy hogy szétállnak a fülei, vagy akár hogy kövér egy betegség miatt (nem pedig a lustasága miatt). Tehát nem ajánlom, hogy első látásra elutasítsatok valakit, csak azért mert valamilyen külső tulajdonsága, amiről nem tehet, nem egyezik a testideálotokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!