Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyasvalakibe beleszeretni akit sosem láttál élőben?
Eddig azt hittem ilyet csak a tinik csinálnak. Utoljára szerintem 13 voltam mikor így éreztem, és olyan gyerekesnek érzem. Feldobta a profilját, de barátnője van elég hosszú ideje. Erre sajnos csak később jöttem rá. Próbálom kiverni a fejemből de egyfolytában rá gondolok. Mással is volt már hasonló? Mit tettetek? Félreértések elkerülése végett eszembe sincs elcseszni a kapcsolatát, mert akit el lehet venni azt később tőlem is elvennék olyan meg nem kell.
21L
Nem kérek privát megkereséseket, nem kell más, innen biztos nem, nem úgy akarom elfelejteni. Aki ilyennel ír tiltva lesz
Természetesen nem. Maga a fellángolás iránt fellángolhatsz, de ő iránta egyáltalán ha nem ismered még egy kicsit se. Szerelemnek végképp nem lehet nevezni az érzést, mégcsak platóinak sem hiszen egyáltalán nem váltottál vele még egy szót se se írásban, se szemtől szemben.
Nem tudom mióta idealizálod a hamis fellángolást, de szerintem nem ártana neked egy jó pszichológus és nem rosszból írom. Még egy icipicit sem normális amit érzel.
12*
Ember normális vagy milyen jogon titulálsz engem idiótának és küldesz pszichológushoz? Mert megtetszett egy srác a neten egy kicsit? Mondtam hogy soha nem volt még velem ilyen. Van baj a fejedbe nem is kicsi ha neten keresztül analizálva egy ilyen kis dolog miatt nézel nem normálisnak….amúgy kis fellángolás volt nem epekedek meg nyomozok utána teljesen fel tudom fogni hogy nem lesz az enyém csak kíváncsi voltam volt e más is így. Akkor ilyen alapon akinek megtetszik egy izmos férfi a neten egy videóból menjen szakemberhez. Ezek alapján inkább neked kéne
“Nem tudom mióta idealizálod a hamis fellángolást”
Egyébkent meg vehetnéd a fáradtságot hogy elolvasd a leírásom. Egyszer volt ilyen. Egyszer. Nem többször. Az tudom, hogy nem lenne normális, ha nem lennének kapcsolataim csak folyamatosan ilyen random emberek tetszenének meg akiket nem ismerek. Egyébként azért nem hagyott nyugodni napokig, mert volt esély vele találkoznom valahol, hogy ő is megismerjen és nem láttam egyből hogy van barátnője ezért reménykedtem hogy összejön. Nem elhanyagolható részlet, nekem kellett volna leírnom, így valóban félreérthető volt, belátom.
Úristen, neked tényleg pszichológus kell!
A 12-es válaszoló sehol nem írta, hogy idióta vagy.
Plusz a kiírásodban az van, hogy "Lehet olyasvalakibe beleszeretni", itt pedig már azt írod: "amúgy kis fellángolás volt".
Na most melyik? Mert egyáltalán nem mindegy.
Kérdésedre a válasz nincs ilyen, hogy egy kép alapján te beleszeretsz valakibe.
Ez a legfelszínesebb dolog. Csak azért tetszik neked mert helyes. Ennyi.
Ha tényleg nem rég szakítottál, akkor ne új pasit keress, hanem élvezd ki, hogy szabad vagy és foglalkozz magaddal. Járj el buliba, olvass vagy kirándulj, csináld azt amit szeretsz.
15
Nincs szükségem rá. Képzeld azért akadtam ki mert rühellem ha valaki önjelölt pszichológust játszik és megbélyegez másokat. Rendben vagyok. Azért változtattam hogy nem nagy dolog mert azóta eltelt pár nap és már tudom hogy csak kis fellángolás. Nem tudom miért kell az emberbe belerugni és pszichológust kiáltani. Manapság divat lett minden apróság miatt az embereknek ilyet mondani
Bármilyen hihetetlen a pszichológus nem ördögtől való és nem csak azok járnak oda, akik "bolondok".
Nagyon sok mindenben tudnak segíteni, akár olyan gyermekkori sebeket is képesek meggyógyítani, amiket elnyomtunk magunkban.
Egészséges emberek is járnak pszichológushoz, mert néha tényleg nagyon jó segítség.
Plusz beláthatod, hogy tényleg nem normális, h meglátsz egy pasiról egy képet és már kiírod ide, hogy jaj de szerelmes vagy! Majd pár órával később már, csak fellángolás...
Neked nincs ki mind a négy kereked. Sehol se írta, hogy idióta vagy a #12, de akkor írom én mert az vagy. :DDD
Annyira agyilag zokni vagy, hogy még mondatokat se tudsz értelmezni. Nem azt írta, hogy mennyiszer lángoltál fel életedben ismeretlen férfiak iránt hanem mióta tart! :DDD
Tudod mit? Ne menj agyturkászhoz, bolondulj be totál, kattanjon át ha nem akarsz menni hozzá és majd a pszichiátrián kötsz ki. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!