Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért felejtünk el olyasvalakit nehezebben, akiről tudjuk, hogy kölcsönös volt a vonzalom és miért engedjük el könnyebben azt, akinél egyoldalú volt?
Figyelt kérdés
Tehát ha valakiért egyoldalúan vagyok oda, akkor azon viszonylag hamar túlteszem magam (mondjuk fél év és már egyáltalán nem érdekel), míg akiről tudom, hogy szintén vonzódik hozzám, de valamiért (mondjuk foglalt) nem akar semmit, azért évekig is vágyakozom (volt, akiért 6 évig epekedtem titokban). Miért van ez?2023. máj. 13. 13:11
1/17 anonim válasza:
Mert ha nem kölcsönös, akkor tudod, hogy ez esélytelen és könnyebben elfelejted, elfogadod a helyzetet (bár van aki nem és képes évekig is vágyódni egy elérhetetlen személy után). Míg a másik esetben benned lehet, hogy más körülmények között együtt lehetnétek, illetve kapsz pozitív visszacsatolást, tudod, hogy ő is vonzódik hozzád és így nehezebb elengedni.
2/17 anonim válasza:
Mert a foglalt ember azt sugarozza , hogy valakinel mar jo igy azt gondolod o neked is jo.. attol meg mert valaki kapcsolatban nem biztos , hogy alkalmas is ra ..
3/17 A kérdező kommentje:
2# nem is biztos, hogy elsőre, vagy az elején tudod, hogy foglalt. Akiért 6 évig oda, meg vissza voltam, róla sem tudtam sokáig. Tehát ez hülyeség.
Egyébként a foglaltságot csak egy példának írtam, ezer más oka lehet neki, hogy két ember között a kölcsönös vonzalom ellenére sem lesz semmi.
2023. máj. 13. 14:22
4/17 anonim válasza:
Az emberek nem csípik az egyoldalúságot, emiatt.
5/17 anonim válasza:
4. De ha folyton foglalt emberekbe esel bele akkor veled van a gond.
6/17 anonim válasza:
Ebben melyik volt a kólcsönös? Mert szerintem egyiksem
8/17 A kérdező kommentje:
6# mi bajod? Tanulj már meg olvasni, mielőtt válaszolsz!
2023. máj. 13. 17:08
9/17 anonim válasza:
Egyiknek se kellettél te meg itt kölcsönösségről írkálgatsz.
A 2.jól behülyített:D
10/17 A kérdező kommentje:
9# te nem érted, hogy mit írtam. Buta vagy, mint a tök.
2023. máj. 13. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!