Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha "külső megfog, belső megtart", akkor miért mindig olyasvalakibe szeretek bele, akit első (vagy akár sokadik) ránézésre nem találtam vonzónak?
Figyelt kérdés
2020. márc. 26. 19:36
1/7 anonim válasza:
Szerintem egy kis gondolkodással te is rájöhetsz, hogy azért, mert az általad hozott bölcsesség nem abszolút érvényű.
2/7 anonim válasza:
Valóban, elsőben a külső fogja meg a tekintetet.
Ám, ez nem minden! Ha többször találkozom az illetővel és rájövök arra, hogy sok mindenben egy húron pendülünk, tehát rátalálok a belső értékeire - kialakulhat a tartós kapcsolat.
3/7 A kérdező kommentje:
Mégis ez folyik még a csapból is.
2020. márc. 26. 19:42
4/7 anonim válasza:
Nem érted? Ez folyik a vízcsapból is, mert ez a gyakori!
Én megválaszoltam a kérdésedet. Ebből vagy értesz, vagy nem. Rajtad áll.
5/7 A kérdező kommentje:
Az első válaszra reagáltam.
2020. márc. 26. 20:55
6/7 anonim válasza:
Először nekem sem tetszett a férfi, akibe később szerelmes lettem. Nekem több idő kell, hogy érzések alakuljanak ki.
7/7 anonim válasza:
Mert a belső felülírja a külsőt. Az emberek előbb adnak egy olyannak esélyt, aki tetszik nekik, mint egy olyannak aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!