Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Volt már olyan, hogy az első találka után (olyasvalakivel, akit azért már valamelyest ismertetek) azt mondtátok, hogy kedvelitek, de nem úgy, aztán később mégis összejöttetek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 19:03
1/9 anonim válasza:
Nekem nem.
Aki nem vonz kémia szerint, az 2 nap, 1 hét, 5 év mulva se fog.
Nem volt meg olyan aki valtoztatni tudott volna ezen.
Ha vki első napokban se férdi nekem soha nem is lesz az.
2/9 anonim válasza:
Nem. Akivel első randin se éreztem a "kémiát", azzal nem volt több randi. Vagy érzem elsőre azt a bizonyos kémiát vagy maximum barátság lehet.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :(
2023. márc. 12. 21:01
5/9 anonim válasza:
Volt.
Megsajnáltam.
Egy ideig tényleg szerelmes voltam.
Ő lett a férjem.
6/9 anonim válasza:
Ha csak fizikai oldalrol nezzuk , akkor van olyan hogy a valaki tul kolyok kepu x eves koraig aztan megferfiasodik , vagy kover es megvaltozik az arc formaja az edzesektol es a teste is nyilvan pozitivan. Viszont amikor azt gondolod , hogy ennyi van benned es tobb mar nincs akkor nem fogsz par elteltevel sem tetszeni masnak.
7/9 anonim válasza:
Nekem évekkel később mondta el a feleségem, hogy az első 1 2 randin egyáltalán nem jöttem be neki. Túl kölyöknek tartott (fiatal egyetemista voltam, első komoly kapcsolatom volt), de aztán úgy volt vele, hogy egye fene, heti fél óra még elmegy. Aztán olyan sokszor érezte magát jól velem, hogy elkezdett megszeretni. Aztán 8 éve együtt vagyunk már, és még ennyi év után is nagyon jó együtt, el se tudnám képzelni az életemet mással.
8/9 anonim válasza:
igen, 4 évig együtt voltunk, mai napig szeretjük egymást de ami nem megy azt nem kell eroltetni
9/9 anonim válasza:
Volt, egy fél évig voltunk együtt, de nem tudtam belé szerelmes lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!