Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő telt el az első találkozás és aközött, hogy összejöttetek?
Durván 2 hónap.
De azért, mert egy helyen dolgozunk és így mindennap tudtunk "ismerkedni".
2 nap.
Ja, nem, az a megismerkedés és a találkozás közt telt el.
A találkozás egyben hozzám költözés is volt.
37/F
Mit tekintünk "összejövésnek"?
A megismerkedésünk (társas összejövetelen, közös barátokon keresztül élőben) utáni második nap volt az első randink. Két napra rá a második randi, amikor le is feküdtünk. Ezt követően minden nap találkoztunk, de még nem mondtuk ki, hogy járunk, a közös ismerősi kör előtt meg titkoltuk, hogy találkozgatunk. Nagyjából két héttel később odacuccoltam hozzá, de még mindig nem azzal a kijelentéssel, hogy mi járunk. Olyan kb egy hónappal később vállaltuk fel egymást a baráti kör előtt, és akkor is mondtuk ki, hogy ne szórakozzunk, akkor már legyünk tényleg egy pár. 21 voltam, ő meg 28, mindez 8 évvel és 2 gyerekkel ezelőtt.
Ismerkedésnél szeretek 1-2 hónapot várni. Ez az időszak aktív randizassal telik, megismertem a másikat, kialakulnak az érzelmek.
Úgyhogy nálam mindig ennyi volt, amíg össze is jöttünk. Mindegyikbol fel évnél hosszabb kapcsolat lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!