Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat ha neki én vagyok az első?
Azt se írod le, hány évesek vagytok, mire föl akarsz te értelmes választ kapni?
Vagy húzz vissza a tini párkapcsolatok rovatba, mert alighanem oda illene a kérdésed.
Ha felnőtt parkapcsolat nem evidens hogy 18+?
Nem tudom miért kell ilyen hangnem,akár meg is kérdezhetted volna.
De ha már ilyen szépen kérdezted én 25N,ő 24F.
Nekem egyik ilyen sem maradt meg. Egy srac konkretan ezert szakitott velem, mert meg tobb csajjal is ki akarta probalni a kapcsolatosdit. Ugyhogy en ennyi idosen mar nem szeretnek ugrodeszka lenni, hogy beletegyem az energiat valakibe, tanitsak neki dolgokat, aztan majd masnal kamatoztatja…
De persze vannak kivetelek, csak nem az az altalanos.
26N
Szerintem csak rossz embert fogtal ki
Nalunk ilyen nincs
Szerencsere nem gyerek
Le leszek pontozva úgy érzem, de szerintem nem. Az élet nem egy tündérmese. Igen, nagyszüleink korában jellemző volt, hogy elsők voltak egymásnak, és együtt öregedtek meg. De ezek nem voltak sokszor jó házasságok, utálhatták egymást, nem volt opció elválni. A kényszer meg a szokás tartotta össze sokszor. Az én nagyszüleim is gyűlökték egymást, rossz volt nézni.
Szerintem extrém ritka, hogy valaki az első párjával maradjon. Mert az ember kíváncsi, meg akar tapasztalni több partnert, több helyzetet. Lehet, hogy azt mondja, hogy ő nem olyan, aztán majd 35 évesen rájön a kapuzárási pánik. Aztán ezekből lesznek a megcsalások, válások, kettős élet stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!