Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Komoly kapcsolat ha neki én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolat ha neki én vagyok az első?

Figyelt kérdés
Lehet ebből komoly? Neki nem nagyon volt kapcsolata(pasi),nekem már volt de vele minden sokkal jobb. Aggodnom kell majd ki akarja élni magát? Van köztetek aki első kapcsolatából lett akár házasság s azóta is együtt vannak?
tegnapelőtt 13:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%

Azt se írod le, hány évesek vagytok, mire föl akarsz te értelmes választ kapni?

Vagy húzz vissza a tini párkapcsolatok rovatba, mert alighanem oda illene a kérdésed.

tegnapelőtt 13:39
 2/19 A kérdező kommentje:

Ha felnőtt parkapcsolat nem evidens hogy 18+?

Nem tudom miért kell ilyen hangnem,akár meg is kérdezhetted volna.

De ha már ilyen szépen kérdezted én 25N,ő 24F.

tegnapelőtt 13:44
 3/19 anonim ***** válasza:
68%

Nekem egyik ilyen sem maradt meg. Egy srac konkretan ezert szakitott velem, mert meg tobb csajjal is ki akarta probalni a kapcsolatosdit. Ugyhogy en ennyi idosen mar nem szeretnek ugrodeszka lenni, hogy beletegyem az energiat valakibe, tanitsak neki dolgokat, aztan majd masnal kamatoztatja…

De persze vannak kivetelek, csak nem az az altalanos.

26N

tegnapelőtt 14:36
 4/19 A kérdező kommentje:
Hát jó hülye volt azért az a srác is,én el nem tudom képzelni ha valakivel minden jó minek keress mást😂
tegnapelőtt 15:26
 5/19 anonim ***** válasza:
68%
Hat valoszinuleg megunt :D mert egyszeruen nem voltam hisztis, nem voltam problemas, ez pedig egy 0 kapcsolatosnak unalmas lehet. Ok meg nem tudjak megbecsulni a jot, mert sosem volt reszuk a rosszban.0
tegnapelőtt 16:43
 6/19 A kérdező kommentje:

Szerintem csak rossz embert fogtal ki

Nalunk ilyen nincs

Szerencsere nem gyerek

tegnapelőtt 16:47
 7/19 anonim ***** válasza:
O sem volt gyerek, felnott, huszoneves ferfi volt. Nem mondanam rossz embernek sem, az egyik legnormalisabb parkapcsolatom volt. Idovel nalatok is kiderulhet hasonlo, en sem gondoltam eleinte arra, hogy gond lehet, hogy meg nem volt massal. Nem ismerek ilyet, ahol az elso kapcsolat megmaradt volna, nem veletlenul. Az emberek valtoznak, annak az eselye, hogy valaki elsore megismeri elete parjat, konvergal a nullahoz.
tegnapelőtt 18:00
 8/19 A kérdező kommentje:
En azért szurkolok magunknak
tegnapelőtt 18:03
 9/19 anonim ***** válasza:
En is, ne ertsd felre, ez pusztan az en tapasztalatom volt ☺️
tegnapelőtt 18:15
 10/19 anonim ***** válasza:
19%

Le leszek pontozva úgy érzem, de szerintem nem. Az élet nem egy tündérmese. Igen, nagyszüleink korában jellemző volt, hogy elsők voltak egymásnak, és együtt öregedtek meg. De ezek nem voltak sokszor jó házasságok, utálhatták egymást, nem volt opció elválni. A kényszer meg a szokás tartotta össze sokszor. Az én nagyszüleim is gyűlökték egymást, rossz volt nézni.

Szerintem extrém ritka, hogy valaki az első párjával maradjon. Mert az ember kíváncsi, meg akar tapasztalni több partnert, több helyzetet. Lehet, hogy azt mondja, hogy ő nem olyan, aztán majd 35 évesen rájön a kapuzárási pánik. Aztán ezekből lesznek a megcsalások, válások, kettős élet stb.

tegnapelőtt 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!