Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első komoly kapcsolathoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első komoly kapcsolathoz tudnátok adni tanácsokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 24 éves férfi vagyok és még sosem volt komoly kapcsolatom, "kapcsolatom" is csak egy, de abban sem történt semmi említésre méltó.

Most van egy leányzó akivel elég jól alakulnak a dolgok, komolyan gondoljuk mindketten és nagyon szeretem őt. Viszont kicsit félek, hogy egy komoly kapcsolatban nem tudom majd megállni a helyem, a tapasztalat hiánya miatt, ezért gondoltam hogy esetleg itt hátha vannak olyanok, akik szívesen ellátnak pár tanáccsal, mert nem akarom ezt elrontani. Köszönöm hogy elolvastad, ha több infóra lenne szükség, kérdezz nyugodtan!

szept. 4. 23:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudj elmosogatni, kimosni, felporszívózni magad után, hajtsd le az ülőkét, tanulj meg főzni stb stb... nem nem aut mondom, hogy ezeket vállald át teljesen, de nekem életem szerelme ment rá arra, hogy ezeket nem voltam hajlandó megcsinálni, mondván ez a nők dolga... en meg csak ültem a warcraft előtt... de nem baj, már 3 éve magamnak csinálom mindezt... mára már természetessé is vált, lenne eg, időgépem, felréncigálnám magam a gamer suékből és nagyon megverném azt a baromarcot aki voltam.
szept. 4. 23:31
 2/9 anonim ***** válasza:
36%

- LÓVÉ. Keress sok lóvét! Sok = NAGYON SOK!

- SOHA NE dícsérd, de ne is szidd az exeid!

- Ha voltál prostival, el ne mond SOHA!!!

- SOHA ne közös ismerőssel kefélj félre!

- A gyerek témát előre tisztázzátok!!!

És a legfontosabb!!!

A kapcsolat olyan, mint a kedvenc sorozatod a TV-ben.

BÁRMIKOR, mindenféle előzmény nélkül, egyik napról a másikra vége lehet.

De amíg tart élvezd!

Sok sikert töki!

szept. 5. 00:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Sodródj az árral. Jókat mondtak eddig.

Ne játszd meg magad. Majd alakul, összecsiszolódtok. Tapasztalj, előbb-utóbb belejössz!

Legyél önálló, pakolj el magad után. Tartsd tiszteletben a másik munkáját. Exekről ne beszélj, ne kérdezz, ne hasonlítgasd magad hozzájuk.

szept. 5. 04:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Kommunikáljatok egymással nyíltan!
szept. 5. 07:05
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
Soha de soha nem mond meg, ha vonzódsz az idősebb nőkhöz, a fiatalabbakra meg úgyis féltékeny lesz...
szept. 5. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 Ez felmerülő probléma lehet?
szept. 5. 21:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, ez nálunk egy hatalmas veszekedést szült.
szept. 5. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:

#7 Ez nagyon érdekes probléma számomra! Kicsit elmélyültem a témában...

Kibékültetek, a veszekedés már a múlté, éltek szépen tovább? Te meg nem csak a veled egykorúakat nézed? Hogyan kell ezt elképzelni?

szept. 6. 05:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Úgy hogy mostanra már a granny kategóriára is féltékeny... párom amúgy betegesen féltékeny.
szept. 6. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!