Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szexkapcsolatnak induló dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatnak induló dolog alakult már át komoly kapcsolattá? Van, hogy a férfi nem akar semmit a nőtől aztán mégis beleszeret?

Figyelt kérdés
ma 08:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem minden kapcsolatom szexkapcsolatként kezdte, a jelenlegi pedig évek óta tart.

Én eleve nem tudtam azzal mit kezdeni, hogy akkor egy… kettő… háromra… mi most komoly kapcsolatban vagyunk. Számomra az ilyen vagy kialakul vagy nem, de képtelen voltam bárkivel úgy kezdeni, hogy akkor a nulladik kilóméterkőtől mi komoly kapcsolatban vagyunk.

ma 08:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Na pont ilyenbe vagyok most
ma 09:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen.
ma 09:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szexkapcsolatnak indult, azòta elvett feleségül, nyárra várjuk a babánkat. Emlékszem az elején még annyira leszögezte, hogy ez csak szex, neki más nem fér bele... 5 éve már!
ma 09:51
 5/9 anonim ***** válasza:
56%

Ritkább az ilyesmi,mint ahány ilyen esetet itt leírnak.

Igazából mindig csak arra èrdemes figyelni,hogy viselkedik veled az adott illető.

ma 10:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen előfordul. De nyilvánvalónak tűnik mindkettő félnek, hogy több van mögötte mint szexkapcsolat. Ha te bizonytalan vagy nem hiszem, hogy egyértelmű a dolog és abból fakadóan többet szeretne. De tévedjek.
ma 11:01
 7/9 anonim ***** válasza:
36%
Álmodik a nyomor!
ma 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze hogy van.
ma 17:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem olyan ritka ez, nem tudom egyesek mit ferdítenek.
ma 19:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!