Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szándékosan láttamoz le a barátom?
Figyelt kérdés
Szokott olyan lenni, hogy néha leláttamozom ha azt látom, hogy lezáródott a beszélgetés. De ő mindig szóvá teszi, hogy miért nem válaszoltam.
Ő eddig sose csinált ilyet, mindenre visszaír. Szerintetek lehet, hogy szándékosan adja most ezt vissza kivételesen? Mert 1 teljes napja leláttamozott már.
tegnap 18:10
1/9 anonim válasza:
Telefonon és élőben nem tudtok beszélgetni?
Ezt is meg kéne beszélnetek, ha téged zavar, vagy félreértés van köztetek ezzel kapcsolatban.
2/9 kis kolbász válasza:
Bosszúból nem írtok egymásnak, hát ez vicces. 😂
Ez nem szerelem, az fix.
3/9 anonim válasza:
Tini párkapcsolatok néhánnyal odébb van ➡️
4/9 Senior Séf válasza:
Ez nem tini párkapcsolatok, utolsó. Nagycsoport.
5/9 anonim válasza:
#4 ne legyél ilyen undok! Lehet hogy ez már alsótagozat 🤪
6/9 anonim válasza:
Én sosem értettem azt hogy egy beszélgetést-ha nem is azonnal vagy aznap-miért nem lehet visszaigazolni!?
Itteni beszélgetéseim között,elég sok lezáratlan üzenet váltás volt...a tiszteletlenség és érdektelenség netovábbját látom benne..
F
7/9 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ezen törnöd kéne a fejed, az én szerény véleményem szerint nem ezen múlik egy kapcsolat, talán hívd fel, ott valószínüleg fog válaszolni (ha felveszi)
9/9 anonim válasza:
Mi az a leláttamoz? Nem válaszol? Vagy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!