Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat ha neki én vagyok az első?
Figyelt kérdés
Lehet ebből komoly? Neki nem nagyon volt kapcsolata(pasi),nekem már volt de vele minden sokkal jobb. Aggodnom kell majd ki akarja élni magát? Van köztetek aki első kapcsolatából lett akár házasság s azóta is együtt vannak?jan. 27. 13:35
11/19 A kérdező kommentje:
Akkor is lehet valas ha sokadik...
jan. 27. 19:02
12/19 anonim válasza:
Persze, hogy lehet akkor is válás, ha a sokadik. De egy férfi (igazából nő is lehet) fejében úgyis meg fog fordulni, hogy milyen lehet mással. Ez egy egészséges kíváncsiság. Tényleg ki akarja majd élni magát, kipróbálni mást is.
13/19 anonim válasza:
De amugy miert irtal ki kerdest, ha ennyire biztos vagy az allitasodban?
14/19 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam mert voltak még ilyen párok itt.
jan. 27. 20:52
16/19 A kérdező kommentje:
Azert voltak na
Sot par honapja is volt ilyen kerdes
De koszonom mindenkinek
jan. 28. 07:08
17/19 anonim válasza:
Ugy ertette szerintem, hogy okkal nem voltak kapcsolatai.
18/19 anonim válasza:
"Aggodnom kell majd ki akarja élni magát?"
Az aggódás nagy valószínűséggel elront mindent, tehát azt ki kell hagyni.
19/19 anonim válasza:
Lehet. Mi egymásnak elsők voltunk. Nagyon jól összenőttünk, 8 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve házasok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!