Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik a párjuk által jutottak csak valamire, milyen alapon szidják, az otthon lakó férfiakat?
Figyelt kérdés
Mi alapján mamahotelezik valaki akit a 10 évvel idősebb pasija tart el? Hogy van ennyi bőr a képeteken?2023. jan. 31. 09:07
1/27 anonim válasza:
Engem meg a mamahotelesek szidnak röhögnek ki azert mert nehezen megy az önállo életem albérletben.
És ők a mamahoteles ferfiak.
2/27 anonim válasza:
Ja azon kivul hogy lenéznek szánnak, persze nekik eszukbe nem jutna összeköltözni egyutt evezni es önalloan felnotten élni.
Inkabb anyu a feleség.
3/27 anonim válasza:
"Inkabb anyu a feleség."
legalább a szex jó
4/27 anonim válasza:
Ahhoz a nőhöz húznak akik mellett a legkevesebbet kell tenni.
Anyu a feleség mellette meg más nőket d.gnak. így ertettem. A mamahoteleseknek a bnő az csak egy lyuk.
5/27 anonim válasza:
Anyunak adnak haza valamennyi lét, anyuval élnek, anyu a minden, és igy kerek a világ. Annyi csak a kulonbség hogy legalább nem húzzák meg az anyjukat.
6/27 anonim válasza:
A igen, én magam is szeretek kitalálni random képzeletbeli embereket, akikre dühös lehetek.
7/27 anonim válasza:
Kérdező, amiért semmire nem sikerült vinned, ne másokat utálj.
8/27 A kérdező kommentje:
7 Az hogy nem vittem “semmire” nem veszi el a jogom hogy a logikátlanságot megszóljam.
Egyébként is honnan tudod? Ja igen itt minden nőnek alap a millás fizetés onnan……..
2023. jan. 31. 10:07
9/27 anonim válasza:
Ez itt a gyk! Itt arról szól az élet, hogy mindenért a férfiakat szidják, szapulják. Feminista oldal. Ha a nőket visszakérdezik a hiányosságaikról, az le lesz pontozva, és a női hiányosságoknak is kizárólag a férfiak az okai. Mert hát a nőt korlátozzák a kiteljesedésben. Meg hát minden nő egy szextündér, meg bombázó, meg kedve, aranyos, házias, céltudatos. Férfiakban jó tulajdonság nincs, ez genetika. Szegény nők micsoda szenvedés nekik a földi lét. Van egy jó hírem számukra, ami egyben rossz is. A 21-ik században elkezdődött a férfiak kivezetése a társadalomból. Ez jó hír nektek. A rossz viszont az az egészben, hogy a természet úgy alkotta meg a rendszert, hogy magában mindenki csak egy fél. Sok sikert kívánok a jövőben, vágjátok csak magatok alatt a fát.
10/27 anonim válasza:
Mert már az is a teljesítmény egy szintje, hogy van valakid, aki eltart, és ők még ennyit se értek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!