Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le azokat a férfiakat, akik inkább otthon szeretnek lenni a kirándulások helyett?

Figyelt kérdés
Jól elvagyok otthon, nagyon ritkán megyek csak úgy valahova. Bőven elég a munkába járás, nem kell, hogy még hétvégén is mennem kell ide-oda. Nyilván így nincs barátnőm sem, nem is ismerkedek. Néhányaknak ez furcsa. Mondjuk beszélgetős típus sem vagyok, hétvégente olvasgatok inkább a neten vagy videókat nézek.
2021. jan. 10. 13:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Senki nem nézi le őket, csak ne lepődjenek meg, akadjanak ki, hogy egy nő, akinek van szociális élete, szeret kirándulni, utazni nem fog szóba állni velük.

Ha neked ez így jó, akkor természetesen szíved joga.

2021. jan. 10. 13:45
 2/15 anonim ***** válasza:
18%
Mert mi is lenézzük azokat, akik csak aludni járnak haza. Vica-Verza.
2021. jan. 10. 13:55
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
senki nem nezi le, de szerintem a legtobb embernek ez unalmas. olyan not kell keresni, aki szinten otthonulos, nincs igenye eljarni es problema megoldva.
2021. jan. 10. 14:02
 4/15 anonim ***** válasza:
4%
Mert nincs eleg penze hogy haztartas vezetoje legyen.. csak ezt nem mondjak ki
2021. jan. 10. 14:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki szeret otthon ülni.

Én is otthonülős vagyok, inkább nézek egy filmet este, minthogy elvonszoljam magam randira vagy bulizni vagy iszogatni, de én nem várom el hogy mindenki így szeressen élni.

2021. jan. 10. 14:17
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézem le az ilyet (szerintem senki se), de nem jönnék össze vele vagy akár barátkoznék, mert nagyon eltérő életstílusunk lenne. Nekem unalmas lenne egy ilyet élet, de ha neked megfelel, egy rossz szavam nem lehet.
2021. jan. 10. 14:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Olyat kell keresni, aki hasonlóan gondolkodik. Hölgyek között is van aki inkább otthon szeret lenni.

Zsák a foltját...

2021. jan. 10. 14:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is otthonülős vagyok. Több hobbim is haza köt, illetve elég antiszociális jellemnek vallom magam. Munka mellett nincs affinitásom máshová/másokkal menni. Szerintem rajtam kívül is vannak ilyen nők.
2021. jan. 10. 14:39
 9/15 anonim ***** válasza:
19%
Mert UNCSI!
2021. jan. 10. 14:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, mint 8-as. Nem mindenkinek van besózva a valaga, hogy folyton menni akarjon.

Hasonló társat kell keresni, és minden oké lesz.

2021. jan. 10. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!