Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok is, akiknek nem minden az állandó kirándulás, ide-oda menés, hanem otthon is el tudnak lenni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 23:11
2/15 anonim válasza:
Te most barátnőt akarsz vagy egy guminőt?
3/15 anonim válasza:
Ahogy elso irja...
Azert neha napjan nem artana kicsit kimozdulni....
4/15 anonim válasza:
Vannak de azért nem kell a négy fal között remeteként élni.
5/15 anonim válasza:
Van,én nem vagyok a pénzköltős szórakozások híve,szeretek főzni,ezért nálunk az a program,hogy csinálok valami fincsi vacsorát hétvégén,romantikus fürdő,megnézünk egy jó filmet,összebújva és ..... :)
22/L
6/15 anonim válasza:
Vannak, én sem vagyok mindig ez a kimozdulós fajta. Néha jobb a csend, és a nyugalom.
7/15 anonim válasza:
Nagyon ritkán. A lányok imádnak kirándulni, nyaralni menni. Az a baj, hogy a legtöbb elvárja, hogy a párja fizesse ezt és ne csak a szomszéd város strandjára vigye el, hanem minimum a Balcsira, de még inkább külföldre. Kövezzetek meg ha nem így van. Persze van sok kivétel is, de én sokkal több olyat látok és ismerek vidéken is, aki elvárja ezeket.
8/15 anonim válasza:
Csak azt tudom, hogy egyetemista, fősulis lányok közül, akiket én ismerek, majdnem mindnek ki van rakva faceen a tavalyi, azelőtti külföldi nyaralás fényképei. Túl sokaknak, hogy azt mondhassam, a többség bizony-bizony ilyen.
9/15 anonim válasza:
Kedves 7-es akkor most online megkövezlek. Sem én sem a környezetemben lévő lányok nem várják el a pénzköltős, külföldi nyaralásokat.
Konkrétan a párom elkezdte tervezni a külföldi nyaralást miközben én munkanélküli lettem. Addig csavartam a dolgokat míg sikerült lealkudnom egy kis közeli hegyvidéki rövid 7végére................. Csak azért hogy ne fizessen egy vagyont az én költségeimmel.......
Pedig hidd el szívesebben pocolnék a Horvát tengerparton :S
10/15 anonim válasza:
Hát én imádok sétálni. volt barátommal egyszer hat órán keresztül folyamatosan sétáltunk a városban, de átlagban is 3 órát megyünk. Pénzköltős helyre sose mentünk, max vettünk egy chipszet vagy szotyit meg vizet a tescoban, aztán mentünk tovább. De otthon is el tudtunk lenni, csak azért mindig hiányoltuk a mozgást, aztán azért mentünk ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!