Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok is, akiknek nem minden az állandó kirándulás, ide-oda menés, hanem otthon is el tudnak lenni?
én eléggé otthonülős vagyok, illetve inkább otthoni hobbijaim vannak, mindenem az, hogy otthon leülhessek a kényelmes fotelbe, és a kezembe vegyem az épp aktuális könyvet amit olvasok:) lassan már nincs polc amire tehetném őket, és még mindig nem gyűjtöttem be mindent amit akartam, de nem elvárás, hogy a férjem fizesse ezeket.mindketten dolgozunk, tehát meg tudom venni amit akarok. mikor jártunk, és azóta is ajándékba mindig könyvet kapok mert tudja hogy az a gyengém:) de havi szinten veszek könyveket mert muszáj:D és akár én veszem, akár ő, úgyis közös. most is olyan könyvet olvas ami elviekben az enyém,mert én gyűjtöm, gyakorlatilag nem az , és nem zavar, örülök neki, hogy elolvassa:)
illetve a másik szenvedélyem, amikor leülök a gép elé, és írom az aktuális kisregényemet, vagy épp egy novellát:)
és kimozdulok a kertig, amikor ruhát festek, mert azt is szeretek:)
de ezektől még nem vagyok kocka.
a férjem inkább elmenős kettőnk közül, havonta 2 havonta találkozunk a haverjaival, mert nélkülem nem hajlandó elmenni, pedig nem tartom vissza. de én csak az ő kedvéért megyek. és a haverjai is jó fejek azért:) szóval velük lógunk.
hiányzik a barátnőzés, de mióta férjhez mentem, nem foglalkoznak velem egyáltalán, kizártak a baráti körből, így nekem nincsenek barátaim. ezért sem megyek egyedül sehová.
plusz kettesben is elmegyünk, de azt sokkal ritkábban. vagy egy egy családi összeröffenésre...
27/N
16.16
Szerintem azért hanyagolnak a barátnők mert te a férjedet jóval előrébb helyezted náluk. Holott szerintem ezt nem lett volna szabad, mert akkor tényleg elidegenednek tőled az emberek. Meg kell találni az összhangot, az egészséges harmóniát, hogy a barátnőkre is sok idő jusson. Heti 1-2 összeröffenés pont elég lehetne a hétvégén a barátnőkkel és akkor nem lennének ennyire távolságtartóak szerintem.
nem helyeztem előrébb a férjemet.! bár lehet kellett volna.
régi barátaim voltak azok akik az esküvőnkre se voltak hajlandóak eljönni, az egyik 1 hónappal az esküvő előtt lépett vissza attól, hogy a tanúm legyen.ő később ígérte, ott lesz vendégként. de nem jött. előző nap mondta le a részvételt, miszerint nincs pénze. ezt csak utólag olvastam el, fb-n mert fel sem hívott, csak ott írta meg. én akkor meg már nem voltam itthon, csak az esküvő után. a másik 2 lány pedig had ne mondjam milyen szar kifogásokkal mondták le a részvételt...mint pl nincs mit felvennie, illetve egy házibuli....
ja és 17 fős esküvő volt, nem értem miért volt a pénz kifogás. a nászajándék se volt gyakori, és nem is érdekelt, de nekik nem voltam fontos!!! ennyi
és azóta sem vagyok az. mostanság együtt szerveznek programokat, vagy egy másik lányt bevonva akinek vőlegénye van, vagy hármasban nélkülem. innentől én úgy éreztem, nem fogok utánuk futni...legyenek boldogok egymással.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!