Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem érzitek úgy, hogy a pasik egy része csak az állandó szex reményében akar komoly kapcsolatot?
Ezt pasiként teljes mértékben megtudom cáfolni. Én kifejezetten örülök, hogy van egy olyan személy az életemben, akivel bizalmasabb a kapcsolatom, mint pl a szüleimmel vagy a legjobb barátaimmal. Aki teát főz nekem ha fáj a torkom, vagy megmaszírozza a vállam egy húzós nap után, akivel mindenről tabu nélkül beszélhetek és tudom, hogy komolyan veszi, nem vág pofákat, nem röhög ki és nem is mondja el senkinek, és erre kérni sem kell, akit minden nap elsőnek látok meg, akivel indul és zárul a nap. A szex tökre másodlagos, persze kell az is, meg jó is ha ujjitunk, de nekem maga a kapcsolat sokkal fontosabb.
22/F
A csajoknak van a kapcsolat elején egy beetetési időszaki "rendszeres szex" trükkjük. De tapasztalt pasiként mondom hogyjelentősen visszaesik ez tartós kapcsolat esetén. (gondolom most a csajok lepontoznak a pasik meg csendben egyetértenek)
Mikor nem volt csajom
A csajoknak van a kapcsolat elején egy beetetési időszaki "rendszeres szex" trükkjük. De tapasztalt pasiként mondom hogyjelentősen visszaesik ez tartós kapcsolat esetén. (gondolom most a csajok lepontoznak a pasik meg csendben egyetértenek)
Mikor nem volt csajom többet szexeltem mint kapcsolatban. Ennyit a biztos szexmennyiségről.
Sosem megyek el senkivel a sex miatt.Nehéz tűrni mert férfi vagyok,és vannak szükségleteim 25 évesen,de akkor sem bántok meg senkit azzal,hogy lefekszem vele aztán röhögve ott hagyom.A haverom mindig ezt csinálja.Neki több nője van mint nekem...Ő boldog...Őt mindenki szereti...
Tudom,én vagyok a hülye.Mehet a mínusz rám...
Az egér is megunja ugyanazt a lyukat,
ne ítéld el ezért kérlek a fiúkat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!