Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le azokat a férfiakat, akik inkább otthon
szeretnek lenni a kirándulások helyett?
Nem is tudom... Alapjáraton nem vagyok az a bulizós, folyton császkálós fajta nő, aki csak az estéit tölti otthon. Viszont amikor az exemnél töltöttem 3 napot (akkor más városban éltünk, messze egymástól, szóval nem arról volt szó, hogy a 30 percre lévő szomszédos városban élt), akkor annyi volt a hatalmas nagy program, hogy elvitt egy -a várostól kb 40 percre lévő- erdő jellegű szabadidős helyre, ahol volt kilátó, tó. Ott voltunk kb 1,5 órát, aztán vitt is vissza haza magához, valamint egy kb 30 perces esti, belvárosi sétára elvitt, ahol megmutatta hol van az Aldi és a szexshop. Mondanom sem kell, a fennmaradó napokban már az is "program" volt, hogy ketten elmentünk a Lidl-be vacsorát venni...
Mind a ketten a 20-as éveink végén járunk. Nem tudom, mennyire meglepő, de nem volt hosszú életű ez a kapcsolat.
2021. jan. 10. 16:56
Azt gondolom, hogy az emberek többsége nem néz le, hanem vagy sajnál, mert ő hasonló helyzetben rosszul érezné magát vagy nem tud veled miről beszélgetni és ez egy olyan témának tűnik, ami foglalkoztat.
2021. jan. 10. 17:51
Én nem nézem le, csak azt gondolnám, hogy párnak nem kellenél, mert túl eltérőek lennénk amiből úgyis soha véget nem érő vita lenne. Számomra ez unalmas, egysíkú élet lenne, ami nem is igazi élet, hiszen nem tartalmas. Neked ez mást jelent, hát válassz olyat, aki úgy gondolkodik, mint te! :D
2021. jan. 10. 18:38
Azt mondanám, hogy fordítva nézed a görbetükröt. Nem azért mindenki traveladdict hessteg sosemülökotthon highlife ember a tinderen és hasonló társkeresőkön, mert ez lenne non plusz ultra követendő példa. Azt is mögé kell látni, hogy ezek az emberek vannak társkeresőkön, tehát ezek az emberek akik nem találnak maguk mellé társat. Ettől még hiába lesz minden 2. ember ilyen, valójában nem ilyenek az emberek.
2021. jan. 10. 20:57
Én nézem le az ilyen férfiakat, cserébe ne mondjanak mindenféle felszínes, golddigger, túl magas igényű k...nak, ha visszautasítom őket. Nem 24/7 mászkálok ide-oda, de ha a lehetőség adott (szóval nincs covid, betegség stb.), én szeretek heti 2-3x kimozdulni vmi programra (séta, kirándulás, színház, mozi, étterem)... ha végig otthon kellene gubbasztanom, én megőrülnék. De nyilván tudom, hogy ez ízlés kérdése, és emiatt nem nézem le azt, akinek nem ilyen az életvitele, csak nem passzolunk össze.
2021. jan. 11. 00:10
Kapcsolódó kérdések: