Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik a párjuk által jutottak csak valamire, milyen alapon szidják, az otthon lakó férfiakat?
Onnan tudom, mert ha letettél volna valamit az asztalra, akkor nem itt keseregnél idegeneknek, meg szidnád a nőket... Így ne csodálkozz, hogy senkinek nem kellesz!
Menjél, szaladj anyucihoz, aztán sírd ki neki magad, hogy a csúnya gonosz nők nem foglalkoznak veled. De miért is foglalkoznánk? Mid van, amit nyújtani tudsz a nőknek? A gyerekszobád? Közös fürdőszoba a szülőkkel? BKK bérlet?
10. Ja hogy az a teljesítmény hogy pin@v@l születtél?
Értem tehát ha azért kiemelkedtél a nők közül, mert hajlandó vagy eltartásért szexelni. Úgy hogy ugye a nők jelentős részben még a párjúkkal se nagyon akarnak.
Taps taps kiváló teljesitmény.
12
Nem csak nőkre gondoltam olyan helyzetre is, ahol a férfit a párja tartja el. Igen, fenntartani egy párkapcsolatot, alkalmazkodni a másikhoz, nagyobb teljesítmény, mint várni az ellátmányt anyucitól.
Amúgy meg egy szóval se írtam, hogy konkrétan én lennék ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!