Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azok a nők akik a párjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akik a párjuk által jutottak csak valamire, milyen alapon szidják, az otthon lakó férfiakat?

Figyelt kérdés
Mi alapján mamahotelezik valaki akit a 10 évvel idősebb pasija tart el? Hogy van ennyi bőr a képeteken?

2023. jan. 31. 09:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%

Onnan tudom, mert ha letettél volna valamit az asztalra, akkor nem itt keseregnél idegeneknek, meg szidnád a nőket... Így ne csodálkozz, hogy senkinek nem kellesz!

Menjél, szaladj anyucihoz, aztán sírd ki neki magad, hogy a csúnya gonosz nők nem foglalkoznak veled. De miért is foglalkoznánk? Mid van, amit nyújtani tudsz a nőknek? A gyerekszobád? Közös fürdőszoba a szülőkkel? BKK bérlet?

2023. jan. 31. 11:00
 12/27 A kérdező kommentje:

10. Ja hogy az a teljesítmény hogy pin@v@l születtél?

Értem tehát ha azért kiemelkedtél a nők közül, mert hajlandó vagy eltartásért szexelni. Úgy hogy ugye a nők jelentős részben még a párjúkkal se nagyon akarnak.

Taps taps kiváló teljesitmény.

2023. jan. 31. 11:01
 13/27 A kérdező kommentje:
11. “ Menjél, szaladj anyucihoz, aztán sírd ki neki magad, hogy a csúnya gonosz nők nem foglalkoznak veled.” Pont ti sírtok itt hogy buta incelek értsétek már meg, azért van nekünk igazunk mert a nő áldozat, sajnálni kell.
2023. jan. 31. 11:03
 14/27 anonim ***** válasza:
92%
Menj terápiára. Ezt a szintű frusztrációt, ami benned van, kezeltesd. Kérj rá anyukádtól pénzt, hátha ad.
2023. jan. 31. 11:08
 15/27 anonim ***** válasza:
20%
Mondjuk ha megnézzük, tényleg az van hogy egy p*nával megválthatod a világot. Stabilabb erőforrás mint az arany. A kereslet mindig is óriási rá, sok nőnek az a baja, hogy nem tud mit kezdeni a világ legértékesebb csere alapjával.
2023. jan. 31. 11:09
 16/27 anonim ***** válasza:
67%
Mi az összefüggés? Attól, hogy valakit eltartanak, te még mamahoteles maradsz.
2023. jan. 31. 11:10
 17/27 anonim ***** válasza:
62%

12

Nem csak nőkre gondoltam olyan helyzetre is, ahol a férfit a párja tartja el. Igen, fenntartani egy párkapcsolatot, alkalmazkodni a másikhoz, nagyobb teljesítmény, mint várni az ellátmányt anyucitól.

Amúgy meg egy szóval se írtam, hogy konkrétan én lennék ilyen helyzetben.

2023. jan. 31. 11:11
 18/27 anonim ***** válasza:
95%
Semmi összefüggés nincs, a kérdező agyát elöntötte a sz_r, mert senkinek nem kell és még nem is született nőnek, hogy valaki kényelmes otthont teremtsen neki. :D
2023. jan. 31. 11:11
 19/27 anonim ***** válasza:
Egy nő is eltarthatná, de ilyen nagy pofával nem fog találni egyet se aki befogadja.
2023. jan. 31. 11:14
 20/27 A kérdező kommentje:
17. “ Amúgy meg egy szóval se írtam, hogy konkrétan én lennék ilyen helyzetben.” na mert én aztán biztos mamahoteles vagyok. Elárulom nem. De mindegy ti jobban tudjátok, de akkor én is. Így megy ez itt :)))))
2023. jan. 31. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!