Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szokták a lányok/nök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szokták a lányok/nök lúzernek nevezni az olyan férfiakat akik szüleikkel élnek 23-25+ évesen és nincs jogsijuk?

Figyelt kérdés
Föleg azért furcsa mert ezek a lányok/nök is szülökkel élnek érdekes a kettös mérce

2020. dec. 28. 08:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért nem nevezem lúzernek, de aki követelőzik és minden elutasítást a pénzre fog, azt igen.
2020. dec. 28. 08:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ennek a kérdésnek a #4 hozzászólása volt a kérdés inspirációja: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

Én is meglepődtem úgy őszintén, oké, szokatlan ha valaki 25 évesen szűz, de ha a jogosítványt nem tudja valaki letenni gimnáziumban, egyetem (nappali), munka mellett elég nehéz...

Az új évezred eddigi legnagyobb gazdasági világválságában, amikor emberek tízezrei vesztették el a munkájukat (főleg vendéglátósok), és egyetemisták ezrei voltak kénytelenek hazaköltözni a kollégiumból (akik olyan 18-24 évesek), elég nagy böszmeség azért dobni valakit, mert huszonévesen még otthon él.

2020. dec. 28. 08:35
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Srackent irok, 23 leszek januarban, anyammal elek, tehat bele esek ebbe az altalad megadott eletkorba. Van egy diplomam, 1 millio ft megtakaritasom, egy motorom ( rendes nagy motor nem egy 50-es robogo) egy kocsim (tudom a jogsi resze ram nem vonatkozik) es viszonylag jo fizetesu munkahelyem. Biztos vagyok benne egy normalis csaj nem kosarazna azert ki, mert nem akarok feleslegesen albira kolteni 100 ezret, hanem inkabb elteszem azt a penzt. Tehat ez alapjan en mama hotelben elek, de luzer lennek, mikor a 24-25 evesek jelentos resze egy 7 feleves egyetemet se kepes elvegezni. Nem ettol lesz valaki luzer, es szerintem a nok se ez miatt hívnak valakit annak..
2020. dec. 28. 09:49
 4/14 A kérdező kommentje:
Utolsó mit értesz jó fizetés alatt?
2020. dec. 28. 09:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Pályakezdő (vagy kevés tapasztalattal rendelkező) fiatalnak már a 250-300 nettó is bőven "jó fizetésnek" számíthat, ez függ a lakóhelytől, a diplomától, és a tapasztalattól is, mert friss diplomával még a fél-egy év gyakornokoskodás is sokat számíthat egy jobb nevű cégnél.
2020. dec. 28. 10:06
 6/14 anonim ***** válasza:
6%

#3 Nincs azzal gond, ha egy ideig albi helyett mamahotelben élsz. Viszont akkor azt a pénzt tényleg tedd félre és 3 éven belül vegyél saját ingatlant. A mamahotellel legalább 150 ezret spórolsz havonta (albi + kaja), az 3 év alatt 5 millió 600 ezer forint félretett pénz. Magyarul ha 24 évesen elkezdtél dolgozni, 27 évesen már legyen ingatlanod szülői segítség nélkül is. Ez reális elvárás, mivel senki nem akar olyan pasit, aki mamahotelben tesped és még el is bulizza az összes pénzét és nem halad egyről a kettőre. Én a nettó 310 ezres fizumból mamahotelben havi 200-at félreraktam. Okosan kell gazdálkodni, ez minden nőnek imponál, de szerintem hülyeség az, hogy bárki is lúzernek tekintene egy 23 évest, amiért még nem lakik külön...egy 30 évest már lúzernek neveznék.

A jogsitémához pedig annyit, hogy 25 évesen tényleg gáz, ha még nincs. Hacsak nem a belvárosban laksz és nincs szükséged autóra.

2020. dec. 28. 10:23
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem még 30 évesen sem feltétlenül ciki. Pl.:

7 évesen kezdett iskolába járni + nyelvi év miatt 13 év a gimi + 5,5 év egyetem + 4 év phd = van aki 30 évesen kezd el érdemben dolgozni, mondjuk akkor már nettó 500-700-ért. Vagy olcsóbban, és néhány éven belül lesz valami szabadalma.

Vagy egy orvos, akinek 6 év egyetem (csúszás nélkül)+két év rezidenskedés, kb. 28 évesen kezdhet dolgozni, ha mindent csúszás nélkül behúzott és nem ment erasmussal külföldre.

Szóval attól függ, hogy kiről beszélünk és ő mikor kezdett el dolgozni.

2020. dec. 28. 10:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

3.vagyok, nyilvan a viszonylag jo fizetest az eletkoromhoz kepest es a palyakezdokent irtam (aprilis ota dolgozom foallasban), netto 250 a fizu plusz cafi. Szerintem ez magyar viszonylatban kezdokent egesz korrekt kozgazdasz diplomaval. Bar tudom gyakorin ez is szar fizu, de en inkabb hiszek a statisztikanak, meg annak amit hallok-latok. Bar ez tobb lehetett volna, ha nem jon a covid, de az miatt sajnos ennyit tudtak megadni, de ez mindegy is.

A 6. valaszolonak meg azt szeretnem irni, hogy a 150 havi megtakaritas kicsit meredek. Azert ez nem realis, meg igy sem szamomra, ez max abban az esetben mukodhet, ha tenyleg semmire nem kell koltenie az illetonek. Mint irtam egyedul autot, motort tartok fent, amit evente szervizelek + biztositas es uzemanyag, egy nyari szezonban a motorozas miatt 25-30 ezer csak a benya havonta. Plusz beszallok az otthoni koltsegekbe, mert anyukamnak a covid miatt keves a munkaja. Es eleg extrovertalt vagyok igy a szorakozast sem vetem meg. Igy 80 ezer, +- 20 ezer korul teszek felre, attol fugg nem e jon kozbe plusz koltseg, vagy pl telen kicsit tobbet.

2020. dec. 28. 11:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is soknak tűnt a 150 megtakarítás lakásra(!). Nekem megy 50 egészségpénztárra és nyugdíjpénztárba, 12 életbiztosításra.

Ha otthon laksz, akkor nem biztos, hogy az a legfontosabb, hogy saját lakást vegyél egyedül, amikor az egekben vannak az ingatlanárak és sokan várják, hogy leesnek...

2020. dec. 28. 11:17
 10/14 anonim ***** válasza:
79%

250-300 kezdő fizetésnek? Ti hol éltek? Nekem apám keres ennyit két diplomával 40 év tapasztalattal...

300 itt álomfizetés főleg ha normál 8 órás munkával keresi az ember...

2020. dec. 28. 11:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!