Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg jobban elfogadják (vagy elviselik adott esetben) az olyan férfiakat, akik nem pl átlag nettó 250 et keresnek és mindenben segítenek otthon a nőnek (pl mosni, főzni, takarítani), hanem akik semmit sem csinálnak, de nettó 450-500 megvan?
Nem számok alapján műkődnek dolgok.
Vannak gazdagok akik önzők smucig egoisták, a nő csak dísznek kell. Es vannak csórók, akik mindenuket a nőnek adnák.
Egy férfi jelleme számít elsősorban. Nem a számadatok.
Nem tudod a hátteruket.
Lehet még egyetemrol.ismerik egymást a csóró korszakukbol.
Attól függ, hogy milyen közösségben mozogsz. Én többnyire művészek között és itt még sosem tapasztaltam ilyen elvárást. Itt mindenek előtt az emberi értékek vannak. Itt az a vónzó, ha minél jobban vállalod az egyéniségedet.
Szóval nem érdemes általánosítani az összes nőre vagy férfira a világon. Keresd meg a saját közösségedet, ahol a te értékrended dominál!
Az exem vállalkozó, olyan pénzmennyiség fordult meg a kezei között, hogy néha pislogtam. De érzelmileg egy nagy 0 volt. Minden a pénz körül, és a munka körül forgott. Nekem ez az élet nem ment.
Mostani párom se keres rosszul, viszont érzelmi téren nagyon ott van. Ez a nem mindegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!