Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg jobban elfogadják (vagy elviselik adott esetben) az olyan férfiakat, akik nem pl átlag nettó 250 et keresnek és mindenben segítenek otthon a nőnek (pl mosni, főzni, takarítani), hanem akik semmit sem csinálnak, de nettó 450-500 megvan?
jaj mert nyilvan csak ez a ketto van. aki nem keres jol, de kedvesrendes srac, meg aki jol keres, de rohadek.
ugyanugy, mint ahogy csak a csunya rendes sracok VAGY a bunko paraszt helyes sracok vannak.
ne gondolkozz mar ennyire egydimenziosan. nem eletszeru a peldad.
Haverom 470 nettót keres, nője sose volt. Erről ennyit.
hát ha nem szólítja le a nőket...
A nők a férfi fizetésének mértékétől függetlenül boldogabbak egy olyan kapcsolatban / házasságban (és odaadóbbak is emiatt minden tekintetben), ahol nem cselédnek tartják őket.
Ennek köze nincs a fizuhoz.
17-Mondjuk ebben van valami. Valahogy egy öltönyös vezérigazgatóról nem tudom elképzelni, hogy otthon nekiáll mosogatni. Pedig szerintem még köztük is viszonylag kevesen tartanak bejárónőt. Bár ki tudja?
Én mérnök pasi vagyok, persze nem keresek ennyit, de értelmiségi rétegbe sorolom amgam és simán megcsinálom ezeket a dolgokat. 31/F
Hát a főnököm öltönyös vezérigazgató, a felesége ugyanabban a szakmában dolgozott, már egy ideje 3 gyereket nevel otthon, és van ilyen mindenes néni, aki takarít, mos, főz.
Szerintem vagy közösen vállalják az otthoni munkát, vagy közösen ne. Valamiért ha van bejárónő, akkor nem érzem úgy, hogy a hatalmi viszonyok felborulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!