Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg jobban elfogadjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg jobban elfogadják (vagy elviselik adott esetben) az olyan férfiakat, akik nem pl átlag nettó 250 et keresnek és mindenben segítenek otthon a nőnek (pl mosni, főzni, takarítani), hanem akik semmit sem csinálnak, de nettó 450-500 megvan?

Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 14:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
46%
19-Jobban belegondolva gyerekkoromban az egyik haveromnak a szülei is kb ez a felállás volt és szintén 3 gyerek-ott is volt egy mindenes néni, de hát ez 20 évvel ezelőtt volt. Most a válságban szerintem ezt kevesebben tehetik meg.
2021. dec. 21. 18:37
 22/33 anonim ***** válasza:
Egyébként egyetértek, hogy vagy közösen háztartás-megosztással működjünk, vagy pedig senki, de akkor jöhet a bejárónő.
2021. dec. 21. 18:39
 23/33 anonim ***** válasza:
22%

"Bevallom régen én ilyen voltam. Minél többet keresett egy férfi, minél sikeresebb volt, annál vonzóbb volt a szememben"

Egy nő, aki bevallja a valódi jellemét, amit minden nő letagad. Ügyes, hogy változott és kijött ebből az állapotból.

2021. dec. 21. 19:54
 24/33 Sunshinedoll ***** válasza:
33%

Úgy érted értékesebb-e párkapcsolati szempontból, az a férfi, aki közösen dolgozik a nővel és önfenntartó és segítőkész és nem tukmál mindent a nőre?

Nyilván.

Netto 470 az amúgy mióta annyira kva sok pénz amúgy, hogy indokolttá tegye azt, hogy valaki lusta és nemtörődöm? :D

2021. dec. 21. 20:03
 25/33 anonim ***** válasza:
66%
24-Hát netto 470-ből, ha nincs hiteled, ráadásul van elég spórolt pénzed, elég jól lehet élni.
2021. dec. 21. 20:10
 26/33 anonim ***** válasza:
26%
A férjem ennél jóval többet keres és minden házimunkán osztozunk. Nem állunk le se lúzerekkkel, se hímsoviniszta seggfejekkel. Neked pedig az életben nem lesz nőd.
2021. dec. 21. 20:37
 27/33 anonim ***** válasza:
52%
26-Szakad a plafon!
2021. dec. 21. 20:54
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

"Egy nő, aki bevallja a valódi jellemét, amit minden nő letagad. Ügyes, hogy változott és kijött ebből az állapotból."

Most is jobban tetszenek a sikeres férfiak, mint a kevésbé sikeresek és ezen nincs semmi szégyellnivaló. Azt írtam, ha választanom kell két férfi között, ahol az egyik sikeres, de nem végzi el a házimunkát, a másik kevésbé sikeres, de kiveszi a részét mindenből egyenlő arányban, akkor ma már az utóbbit választanám. Remélem nem arra gondolsz, hogy a nőknek szégyellniük kéne magukat, mert tetszenek nekik a sikeres, gazdag férfiak. Ez kb. olyan lenne mintha egy férfinak szégyellnie kéne magát, mert tetszenek neki a szép nők.

2021. dec. 21. 21:32
 29/33 A kérdező kommentje:

A férjem ennél jóval többet keres és minden házimunkán osztozunk.

Gyk...Gondoltam. Persze van ilyen is, lehet te vagy a szerencsés.

2021. dec. 21. 21:34
 30/33 anonim ***** válasza:

Én meg nőként keresek többet a férjemnél, és mégis végzek házimunkát (vele együtt), sőt, még a gyerekeinkkel is foglalkozok. Azta!

Érdekes ugye, hogy ha a nő esetében nem kérdés, hogy csinálja ezeket, még akkor se, ha ő visz haza több pénzt?

2021. dec. 22. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!