Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bnőmmel úgy egyeztünk meg,hogy én hozom haza a pénzt, ő meg otthon csinálja a dolgát. Egy éve vagyunk így. Hogyan reagálnátok le,ha nem minden nap,de azért gyakorta panaszkodna,hogy én nem segítek be semmibe a ház körül?
Figyelt kérdés
Tehát,hogy érthető legyen. Én keresem a pénzt,ő egész nap otthon van, és takarít, főz, csinálja a kertet, rendezi a macskákat, és nem tudom még mit csinál. Van amikor hazamegyek,és nekem esik azzal,hogy én nem segítek neki semmit a házi melóban,csak leteszem az alfelemet,és nem csinálok semmit. Ilyenkor egy kicsit el szoktam gondolkozni,hogy az ő érvelése a reálisabb, vagy részemről jogos a semmittevés. Ti mit gondoltok erről? Hogy ő miért nem dolgozik, azért mert így egyeztünk meg, amikor összejöttünk, erről nem kívánok több szót ejteni.jún. 16. 15:52
11/42 anonim válasza:
Keresel eleget és adsz is neki, hogy megérje ez a felállás? Elmentek programokra, nyaralni, stb? Vagy csak a tipikus csöves “van zaba meg tető a feje felett szóval kussoljon” életet élitek? Ha eleget keresnél és jól élne, nem rinyálna. Csak azért én se takarítanék otthon meló nélkül, hogy legyen valahol ingyen laknom. Mondjuk nem hisztiznie kellene, hanem elédállni, hogy keres melót, ha talált, onnantól te is takarítasz meló után.
12/42 anonim válasza:
Alapvetően hülyeség volt ilyenbe belemenni egy nő részéről, mert így már kapálózhat, de a szavát adta. Viszont azért az más, még ha a abból a pénzből él is egy pár, hogy vki heti átlag 8 óra munka után (plusz ingázási idő) mereszti a seggét, a másik meg az egész szabadidejében dolgozik... az nem igazságos, nem méltányos. Nyilván nem fele-felében, de a dolgozó félnek is illene egy-két dolgot, apróságot elintézni - hacsak nem fizet bejárónőt.
13/42 A kérdező kommentje:
Anyám meg épp az ellenkezőjét mondta a helyzetre. Még ha a férfi dolgozik is, a nő dolga az összes benti dolog, főzés,mosás takarítás. Ha kertes a ház, akkor a férfié meg a kinti munka,esetleg barkácsolás, fűnyírás ilyesmik. Szóval,ha dolgozna, a háztartási részét, akkor is ő csinálná.
jún. 16. 16:25
14/42 anonim válasza:
Anyád régimódi. A mai világban a legtöbb nő azonnal kirakna téged ha te nem vennéd ki a részed a háztartásban.
15/42 anonim válasza:
13: anyukád pont olyan, mint anyukám. Tanult hímsoviniszta, kívülről feminista. Gyakorlatilag minden területen szolga. Szerencsére ma már nem ilyen időket élünk, hogy a nő dógozik is meg még ganajozik is, a férfi meg munka után a meccset nézi büförészve a tévé előtt, aztán játssza a nagy otthoni dógos embert, amiért heti 1x max. lenyírja a füvet, lakásban még annyit se.
16/42 anonim válasza:
Tényleg kidobna majdnem minden második nő ha te csak terpeszkednél a kanapén miközben mindketten dolgoznátok. A kommunista idő lejárt. Egyenjogúság van. Egy nő is füvet nyírni, barkácsolni és a férfi is főzni, takarítani.
17/42 anonim válasza:
Na és ha a barátnőd beteg, lázas akkor se segítesz, segítenél neki? Az egy dolog, hogy pánikbeteg. Kihasználalod őt ha ahelyett, hogy segítenél neki még anyukádra hallgatsz. Szereted te őt egyáltalán?
19/42 anonim válasza:
És anyádnak mi köze hozzátok. Lakjál akkor vele.
20/42 A kérdező kommentje:
Mert anyám is úgy gondolja,hogy ez így nincsen rendjén,hogy neki fut panaszkodni,hogy nem segítek semmit.Akár a kisgyerekek.. Ha neki így nem felel meg,akkor miért nem keres megoldást? Miért nem megy el dolgozni? Nehogy még én legyek a hibás, mert megkeresem a pénzt, ő meg otthon van egész nap..
jún. 16. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!