Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bnőmmel úgy egyeztünk meg,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bnőmmel úgy egyeztünk meg,hogy én hozom haza a pénzt, ő meg otthon csinálja a dolgát. Egy éve vagyunk így. Hogyan reagálnátok le,ha nem minden nap,de azért gyakorta panaszkodna,hogy én nem segítek be semmibe a ház körül?

Figyelt kérdés
Tehát,hogy érthető legyen. Én keresem a pénzt,ő egész nap otthon van, és takarít, főz, csinálja a kertet, rendezi a macskákat, és nem tudom még mit csinál. Van amikor hazamegyek,és nekem esik azzal,hogy én nem segítek neki semmit a házi melóban,csak leteszem az alfelemet,és nem csinálok semmit. Ilyenkor egy kicsit el szoktam gondolkozni,hogy az ő érvelése a reálisabb, vagy részemről jogos a semmittevés. Ti mit gondoltok erről? Hogy ő miért nem dolgozik, azért mert így egyeztünk meg, amikor összejöttünk, erről nem kívánok több szót ejteni.
jún. 16. 15:52
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
90%
Jogos. Te leteszed 8 óra után a lantot és tespedhetsz, neki nincsen olyan, hogy lejár a munkaidő, ahogy neki veled ellentétben nincs szabadnap és láthatóan sz*rsz rá, mikor fárad el, mik az igényei. A nőnek üzenném, hogy gyorsan keressen munkát és dobjon téged, mert neked csak bejárónőnek kell.
jún. 16. 17:44
 22/42 anonim ***** válasza:
90%

Megegyeztettek és nem fair, hogy panaszkodik se neked, se anyádnak. De az se fair, hogy te anyádra hallgatsz miszerint a nő dolga a háztartást vezetni és a férfinak a dolga a kinti munka.

Egyébként 100% biztos vagyok benne hogyha szabadnapjaid vannak te akkor se mosod el magad után a poharad. Pedig akkor logikusan nem dolgozol szóval nyugodtan kivehetnéd a részed. Nem, nem segíteni kell hanem kivenni a részed!!!

Ha felcsinálnád akkor is ki kéne venni a részed mert az a baba a tiéd is lenne. A kisbaba ápolása, törődése 24/7 365+ napon keresztül és kötelességed törődni vele, kivenni a részed a benti munkákkal kapcsolatban is!

Az a lány nem elég, hogy pánikbeteg te még jobban kikészíted.

Igaza van, ki kell venni a részed. Ha meg nem tetszik akkor vegyél fel bejárónőt, vagy keress más csajt magad mellé!!!

jún. 16. 17:46
 23/42 anonim ***** válasza:
88%
Mint írták előttem a probléma gyökere hogyha dolgozna te akkor se csinálnál semmit az ég adta világon csak vernéd a f@szod, vagy lesnéd a TV-t, haveroznál. Ez nem így működik manapság. A nő szintén lenyírhatja a füvet, vagy rendet rakhat odakinn. De minden áldott nap ahogy a jó Isten megadja a napot dolgoznod kell odabenn és te nem vagy rá egyáltalán vevő. Anyád egy idióta és te is az vagy vele együtt. De remélhetőleg észhez térsz, vagy a barátnőd és kivág téged úgy, hogy anyád hátsójában landolsz. 🤣🤣🤣
jún. 16. 17:54
 24/42 A kérdező kommentje:
Lássatok csodát, beszéltem vele. Nem akar elmenni dolgozni,mert neki ez így megfelel. Hát, akkor meg pofa be, és csinálja a dolgát..mert nekem is ezt kell tennem munkahelyen,és nem vagyok kíváncsi a napi rinyájára, amikor hazajövök. Nem vagyok kíváncsi arra,hogy beleáll a képembe,és ott üvöltözik,hogy a szomszéd is hallja.
jún. 16. 18:07
 25/42 anonim ***** válasza:
91%
Ne félj hamarosan kidob téged.
jún. 16. 18:10
 26/42 A kérdező kommentje:
A dologtalan engem? Akinek nincs hova menni,mert se pénze, se semmi a birtokában? Érdekes lenne..
jún. 16. 18:16
 27/42 anonim ***** válasza:
90%

Nem mer munkába menni. Pszichológushoz jár? Home officet se azért nem mer elvállalni. Nem igaz hogy amikor szabadnapos vagy legalább magad után nem mosogathatsz el.

Nem kötelező amikor munkából térsz haza.

De bakker azért durva, hogy tényleg semmit nem csinálsz.

jún. 16. 18:19
 28/42 A kérdező kommentje:
Három orvosnál is voltunk már. Mind azt mondta,hogy maga körül tegyen rendet. tehát, döntse el,hogy velem akar-e maradni, vagy csak azért van velem,mert nincs jobb.. és ahogy eddig is tette tűr, aztán majd ha lesz kiugrási lehetőség akkor elmegy. Dobbantónak vagyok csak használva. Más férfi már rég kivágta volna,de ég ő nyafkáskodik. Más férfi tuti,nem tűrte volna el,hogy nem is szerelmes belé, de eltartatja magát,mert nincs ova mennie. Szerintem, kettőnk közül, ebben a sztoriban én vagyok a jobb fej,még ha nem is mosogatok el..
jún. 16. 18:26
 29/42 anonim ***** válasza:
89%

Ne írjad már, hogy kihasznál. De ha még igaz is te is őt. Kölcsönösen használjátok ki egymást!!! Ne add elő az áldozatot. Nem illik hozzád.

Más nő nem viselne elés azért maradsz vele. Ultra gáz vagy (vele együtt ha igaz amit írtál).

jún. 16. 18:29
 30/42 A kérdező kommentje:
Sajnos igaz.
jún. 16. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!